Of je nu een vette huid, een droge huid of een gecombineerde huid hebt, het is voor bijna iedere vrouw een moeizaam proces om de beste foundation te vinden die bij jouw huidtype past. Je wilt niet in de discotheek staan en halverwege de nacht steeds naar de toiletten moeten om je foundation bij te werken. Er zijn een heleboel handige tips en tricks om niet alleen de passende foundation te vinden, maar ook om deze foundation langduriger maken.

Een tweede gezicht

Een foundation moet als een tweede huid aanvoelen. Als je een droge huid hebt dan is de Lancôme teint miracle wellicht wel iets voor jou! De foundation bevat licht weergevende deeltjes die de huid “illumineren”. Een handige tip is om vooraf je gezicht in te smeren met een dagcrème naar keuze. En vooral veel water drinken. Deze foundation is ook ontzettend passend voor de camera. En ze hebben een gigantische variatie in kleuren. Dat is natuurlijk heel fijn, want daar zit jouw huidskleur vast en zeker bij.

juiste foundation

Porselein egale huid

Heb je een vette huid? Dan is de Lancôme mat miracle misschien wel iets voor jou! Een vette huid maakt het moeizamer voor de foundation om op je huid te blijven. Heb je last van het “wegglijden van je foundation”? Dan kun je eventueel een primer halen. Het matteert je huid en zo blijft het langer zitten. Een perfecte huid begint bij een perfecte basis. Een foundation kan natuurlijk niet alles bedekken. Dus als je last hebt van oneffenheden, dan moet je vooral veel water drinken en vettig eten vermijden.

De Lancôme foundations variëren tussen de 30 en 60 euro. Valt dit buiten je prijsklasse en wil je liever een goedkopere optie? Schrijf een reactie onder mijn artikel! Laat me weten wat je een volgende keer graag terug wilt zien.