Shimmer poeders, schitterende glitters en modieuze make-up keuzes die je outfit afmaken. Dat wij vrouwen er behoorlijk wat voor over hebben om er goed uit te zien is een feit. Ben jij ook zo van de glits en glam? Bekijk mijn interessante blog over shimmer poeders en glowing cheeks.

Pretty Sun, Pretty Face

Aangezien de lente en de zomer naderen, is het nog maar een kwestie van tijd voordat die mooie zon weer tevoorschijn komt. En wat kun jij nou doen om het voordeel te trekken uit het zonlicht met je make-up keuze? Tegenwoordig gebruiken make-up artiesten ‘shimmery shadows’ om onze gezichtscontouren goed te laten opvallen. Die kenmerken kun je aantrekkelijk maken door op de hoogtepunten van je gezicht een lichtere (vaak met glitters) oogschaduw aan te brengen. Op internet kun je veel tutorials vinden over de applicatie hiervan.

More drama for your mama

Door het op de krul van je lip te doen krijg je de illusie van grotere lippen. Als je het op je jukbeenderen aanbrengt dan krijg je een glans die gezondheid uitstraalt. Hoeveel je aanbrengt hangt af van je complete look. Meer drama is meer aanbrengen natuurlijk. Je hebt speciale poeders hiervoor, maar die hoef je niet perse apart aan te schaffen. Je kunt hier gemakkelijk een lichtere oogschaduw voor gebruiken als alternatief. Let wel op je huidskleur. Ben je heel licht? Gebruik dan een high light poeder met een witte tint. Ben je getint? Gebruik dan een high light poeder met een gele tint. Ben je heel donker? Gebruik dan een high light poeder die wat meer richting crème kleurtjes neigt.

glowing cheeks