Waarschijnlijk heeft iedereen wel door dat er opeens een super populaire challenge het internet rond gaat, genaamd: #KylieJennerChallenge. Het is een ware hype onder tieners. Mensen proberen met deze challenge net zulke dikke lippen te krijgen als Kylie Jenner, maar het gaat vaak mis..

De lippen van Kylie JennerKylie jenner lips

Een gespreksonderwerp waar niemand genoeg van lijkt te krijgen zijn de lippen van het half zusje van Kim Kardashian, Kylie Jenner. Van de een op andere dag ging ze van dunne lippen naar volle lippen. De reality ster zegt dat ze niks aan haar lippen heeft laten doen maar nu eindelijk weet hoe ze met make-up om moet gaan. Maar volgens vele geruchten is dat niet waar.

De challenge

Veel meisjes willen net zulke mooie volle lippen als Kylie hebben, maar we kunnen zeggen dat het een beetje uit de hand gelopen is. Het begon met allemaal make-up tutorials op internet om je lippen voller te laten lijken maar uiteindelijk ging het iets verder dan make-up. Mensen die de challenge doen zetten bijvoorbeeld een shotglaasje of een flesje op hun lippen en zuigen de lucht eruit. Hierdoor worden je lippen helemaal op geblazen. Hierna maken veel mensen een foto van het resultaat en zetten het op internet met de hashtag: #KylieJennerChallenge

De resultaten van de #KylieJennerChallengeKylie jenner challenge

Ze zijn over het hele internet te vinden, de verschrikkelijke resultaten. Van veel te dikke lippen tot bloedvaten die gesprongen zijn, blauwe plekken of lippen die zelfs helemaal ontploft zijn. Kylie Jenner heeft via Twitter laten weten dat ze de challenge niet aanmoedigt.

 

Wat vind jij van deze hype en heb je de challenge zelf ook gedaan?