Afgelopen zomer wisten we al dat Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, haar eigen lippenstiften op de markt zou brengen. Die collectie was gisteren in de verkoop gegaan. Met groot succes, want in minder dan een minuut was Kylie’s Lip Kit al uitverkocht.

Al een paar jaar lang zijn Kylie Jenner’s lippen het onderwerp van vele gesprekken. Gebruikt Kylie lipfillers? Of omlijnt Kylie enkel haar lippen met een dikke laag make-up? Dit zorgde voor een internetrage. Tieners imiteerde de volle mond van Kylie door (lippompen) hard te zuigen op bijvoorbeeld een shotglaasje. Met bloeduitstortingen als gevolg. Dit keurde Kylie af, Nu weten we al dat Kylie’s lippen hier en daar een paar spuitjes hebben gekregen. Helaas kan (en wil) niet iedereen lipfillers betalen, maar willen wel Kylie’s lippen. Lip kit doet niets aan de volume, maar de kleur van Kylie’s lippen krijg je wel. En wat zijn de kleuren mooi!

Lip Kit

Vooralsnog bestaat de lang verwachte collectie uit drie verschillende kleuren: Dolce K, Candy K en TrueBrown K. De lipsticks zijn als Lip Kit te koop. De Lip Kit bestaat uit een van de drie verschillende setjes, met telkens een Matte Liquid lipstick met bijbehorende lipliner. Ze zijn wereldwijd verkrijgbaar. De Lip Kit kan je online kopen voor 28 euro per stuk. Helaas moeten we even wachten tot ze weer verkrijgbaar zijn. Wanneer ze weer verkrijgbaar zijn is nog niet bekend. Maar de Lip Kit is toch wel het wachten waard.

Kylie heeft speciaal een instagram account aangemaakt van de make-uplijn. Na een nacht had ze al meer dan 400.000 volgers. Op dit account (lipkitbykylie) staat een link die je naar de site brengt. Op deze site kon je de Lip Kit kopen.

Zie hier de drie verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet?
Van links naar rechts: Dolce K, Candy K en TrueBrown K