Vaak zijn we op zoek naar die ene specifieke kleur lipstick. Maar waar vind je die nou? Van rood tot paars, alle kleuren van de regenboog, LA Splash Cosmetics heeft ze allemaal! Lees hier meer over.

Omdat de lipsticks alleen online verkrijgbaar zijn in Nederland is het altijd even gokken met de kleur. Zelf heb ik mijn eerste Liquid Lipstick aangeschaft via lashaddict.nl. Op de site vind je super veel keuze in nepwimpers, maar ook op het gebied van lipsticks ben je hier aan het juiste adres! Lash Addict biedt een goede service. Als je voor 4 uur ’s middags bestelt, dan heb je je pakketje de volgende dag al in huis. En de verzendkosten bedragen maar 2,95 euro. Nou fingers crossed en hopen dat de kleur je staat! Want in de meeste gevallen is het bij webshops niet mogelijk om je make-up producten te retourneren na het openen van de verpakking. Daarom raden we je aan om van te voren goed research te doen naar de juiste kleur. Op YouTube staan veel tutorials waarin make-upartiesten met verschillende huidskleurtinten te werk gaan met Liquid Lipsticks van LA Splash.

Liquid Lipsticks zijn nooit goed voor je lippen, sterker nog, je zal er hoogstwaarschijnlijk je lippen meer door moeten verzorgen! Voordat je de lipstick aanbrengt wordt dan ook geadviseerd om je lippen te moisturizen.

Hoe breng je de lipstick aan?


Elk merk overdrijft wel eens in zijn uitspraken over zijn producten, om het aanbod aantrekkelijk te maken. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat LA Splash zijn beloftes nakomt. De lipstick blijft namelijk gedurende de hele dag op zijn plek zitten. Een goede verzorging is van groot belang, omdat er dan minder korstjes en droge plekken te zien zijn.

De Liquid Lipsticks van LA Splash kosten tussen de 15 en 16 euro.

Nederlandse websites die lipsticks verkopen van LA Splash Cosmetics

  • www.lashaddict.nl
  • www.boozyshop.nl

YouTubers die een make-up tutorial hebben gemaakt in het kader van Liquid Lipsticks van LA Splash Cosmetics:

  • Ropo Demure (donkere huid)
  • Mirrorsandhaze (blanke huid)
  • ego86ful (licht getinte huid)