Net als veel vrouwen heb ik in mijn make-up kastje lipsticks liggen die ik niet gebruik. Deze lipsticks zien er leuk uit in de winkel of op het internet (of bij een vriendin), maar zodra je het op je eigen lippen probeert, is het toch niet de kleur die je voor ogen had. Het zoeken naar een perfecte lipstick die mooi bij jou en jouw huidskleur past is dan ook een moeilijke opgave. Maar vanaf nu niet meer!

Wij gaan je namelijk blij maken met onwijs leuk nieuws. Je hoeft je moeder, zus, vriendin en de verkoopster niet meer in te schakelen om de perfecte lipstick te vinden. Dit is namelijk een groene lipstick die iedereen wilt hebben. Nu denk je natuurlijk dat kan toch niemand goed staan, groene lipstick? Toch wel! Lipstick Queen heeft een lipstick op de markt gebracht genaamd Frog Prince die bij iedereen past. Deze groene lipstick reageert op de warmte en de pH-waarde van je lippen en de kleur gaat daar naar vormen. Je krijgt natuurlijk geen groene lippen, maar een mooie lichtrode / roze kleur op je lippen in jouw persoonlijke tint. Niemand zal dus exact dezelfde kleur lipstick dragen als jij draagt. Vitamine E en Shea Butter houden je lippen zacht, gehydrateerd en heerlijk om te zoenen. Deze lipstick bllipstickijft ook lang zitten, ongeveer 6 tot 8 uur.

Hoe werkt het? Je brengt de lipstick hetzelfde aan als een normale lipstick. Heel simpel dus: je veegt gewoon met de groene lipstick over je lippen en hij veranderd in een mooi rood / roze kleurtje. Wij willen hem hebben! Wil jij deze groene lipstick ook hebben? Je kan hem hier kopen voor 25 dollar. Vind je dit te duur? Dan kan je ook een zelfde lipstick kopen bij de BIG BAZAR in Den Haag. Dit is natuurlijk niet de originele Frog Queen lipstick, maar werkt wel hetzelfde. Deze lipstick heet: Paris memories en kost maar 1 euro.

” Things aren’t always what they seem. Sometimes you have to kiss a few frogs before you find your prince! ”