Voor sommigen onder ons is de herfstvakantie aangebroken en zoals met elke vakantie zullen mensen er even tussenuit gaan. Maar wat neem je nou eigenlijk mee aan make-up en tools als je bijvoorbeeld een 6 uur durende rit moet maken om heerlijk een weekje te vertoeven in Berlijn?

We gaan er voor het gemak even vanuit dat je een full look draagt. Dit betekent dus foundation, mascara, wenkbrauwen, enzovoort. Om te beginnen heb je iets nodig om het er allemaal in te doen. Dit kan een compact toilettasje zijn of een vrolijk etuitje. Deze kun je heel gemakkelijk vinden bij bijvoorbeeld de H&M, Primark of Kruidvat. Dit tasje kun je dan gemakkelijk in je handtas doen en pakken wanneer jij dat nodig vindt.

Welke make-up zit er in je toilettasje?

Omdat je lang in de auto zit kan je gezicht vaak wat gaan glimmen. Je kunt je foundation mee nemen, maar het is makkelijker om gewoon een gezichtspoeder mee te nemen. Deze kun je aanbrengen met de eventueel aangeleverde applicator. Zit deze er niet bij? Neem dan gewoon een poederkwast mee. Om je wenkbrauwen tussendoor te fixeren kun je je wenkbrouwpoeder of -potlood meenemen. Hetzelfde geldt voor mascara. Heb je eventueel lippenstift op, doe die er dan ook gewoon bij in je tasje.

In het tasje kun je ook wat kleine tools doen die het allemaal wat gemakkelijker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat vochtige doekjes of gewone zakdoekjes.

Dus kort samengevat:

  1. Compact tasje
  2. Gezichtspoeder
  3. Poederkwast
  4. Wenkbrouwpoeder of potlood
  5. Mascara
  6. Lippenstift

Zo kun je dus in een handomdraai je look opfrissen zonder dat je er heel erg veel voor nodig hebt!

Alles wat hierboven staat is natuurlijk geheel optioneel, je kunt zelf kiezen wat je weg wilt laten of wat er juist echt nog bij moet. Weet je nog een musthave die er echt aan toegevoegd moet worden, laat het ons weten in de comments!

toilettasje