Een musthave voor alle make-upgoeroes! In  2010 was de geboorte van het eerste Nakedpalette door moeder Urban Decay. In die tijd was ik zelf nog te jong voor make-up, en de prijzen van de palettes zijn ook niet bepaald kindvriendelijk. Anyways, 6 jaar later zijn we een aantal palettes verder en dus is het tijd voor een up-date!

Van brons naar taupe en van taupe naar roze!

 

Naked Palette 1

2010 – De 12 kleuren in het eerste Naked palette van Urban Decay werden door het merk zelf omschreven als bronze neutrale kleuren. Naast de kleuren verschilt dit palette ook van de opvolgers in het materiaal. Dit palette is namelijk gemaakt van stevig karton.

Naked Palette 2

2012 – Naked kwam in dit jaar met 12 prachtige Taupe kleuren. Deze keer zat er ook een mat zwarte kleur bij wat natuurlijk super handig kan zijn. Zelf heb ik een Naked 2 Palette en moet ik eerlijk bekennen dat ik niet alle kleuren gebruik. Omdat ik ze niet allemaal mooi vind staan op mijn donkere huid.

Naked Palette 3

2013 – De laatste van de reeks was Naked Palette 3. Bij deze oogschaduw staat roze centraal en het uiterlijk van dit palette is dan ook supercute.

 

Naked Palettes Giveaway

 

Naked Palette 1, 2 en 3 zijn in Nederland niet op veel plekken te koop, door het vertrek van Sephora. Maar je kent vast wel de Ici Paris: op hun website zijn de Palettes te koop voor 51,90 per stuk. De verzending is gratis!

Online zijn er heel veel sites die Naked Palettes aanbieden, dus bekijk eerst even de mogelijkheden voordat je teveel betaalt!

 

Andere Naked producten van Urban Decay

 

Naast de originele Naked palettes verkoopt Urban Decay nu ook Naked bronzers, lipgloss, poeder, foundation en er bestaat een kleine Naked 2 basics palette met matte oogschaduw kleuren!