Wenkbrauwen behoren inmiddels tot onze primaire behoeftes. Ook op internet is er in een korte periode een ontploffing van “wenkbrauw tutorials” te zien geweest op YouTube. Wenkbrauwen spelen dan ook een grote rol gezien het feit dat ze je gezichtsuitdrukking voor een groot deel bepalen. Gelukkig zijn we inmiddels zo ver dat we allerlei tips en tricks kennen om het beste uit onze wenkbrauwen te halen.

Wenkbrauwen trends

Wenkbrauwen trendsWenkbrauwen trends veranderen elk jaar en elk seizoen. De ene keer zijn dunne wenkbrauwen helemaal in, de andere keer dikke wenkbrauwen. Er is zelfs een periode geweest waarin we op de catwalk modellen zagen met gebleekte wenkbrauwen. Hierdoor oogt het alsof je geen wenkbrauwen meer hebt en dit kijkt gelijk heel anders. Vaak is het ook nog een opgave om de matchende kleur te vinden als je haar wat lichter is.

 

Wenkbrauwen trendsDe architectuur achter wenkbrauwen

How To

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel onze gezichtsuitdrukking. Dit weten we inmiddels, maar hoe vind je nou de juiste vorm voor jouw oogtype?

Houd een potlood langs je neus recht omhoog. Hier hoort je wenkbrauw te beginnen.

Zoals je een winged eyeliner naar boven vinkt, houd je het potlood een kwartslag aan de buitenkant van je oog. Hier hoort je wenkbrauw te eindigen.

De wenkbrauwboog ziet er over het algemeen in een ronde boog natuurlijker uit dan in een hoekige vorm.

Epileer je wenkbrauwen. Als je een foundation gebruiker bent zul je merken dat deze je stoppels zichtbaarder maken.