Lippenbalsems, Labello en Vaseline. Onmisbare producten in je toilettasje nu het kouder begint te worden! Maar wist je dat deze producten echte multi-taskers zijn? Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder, want in dit artikel vertel ik je 10 handige tips!

Masseer je nagelriemen Vooral in de winter kun je snel last krijgen van droge nagelriemen. En als je dan eindelijk je perfecte kerstkleurtje voor op je nagels hebt gevonden ,wil je natuurlijk wel verzorgde handen. Doe voordat je gaat slapen een beetje vaseline op je nagelriemen en je zult wakker worden met zachte nagelriemen.
Vaseline als make-up remover Als alternatief voor oog make-up reiniger kun je vaseline gebruiken. In tegenstelling tot de oog make-up formule die de gevoelige huid rondom je ogen snel uitdroogt, werkt vaseline verzorgend en verwijdert makkelijk je mascara en eyeliner.
Droge huid Heb je droge plekjes op bijvoorbeeld je handen? Geen nood, wrijf een beetje vaseline warm tussen je handen en smeer het droge plekje in. En voilà, verdwenen als sneeuw voor de zon!
Een gezonde gloed Wil je graag een gezonde en frisse gloed op je wangen? Dan kom je al snel uit bij highlighters. Niet zo’n fan van te veel make-up? Niet getreurd, een licht laagje vaseline op je jukbeenderen zorgt voor hetzelfde resultaat, alleen dan een tikkie natuurlijker!
Rode appelwangetjes Een rode gloed op je wangen oogt gezond, mits je er natuurlijk niet bij loopt als de Ronald Mac Donalds clown! Gebruik een getinte lippenbalsem en dep deze lichtjes over de wangen.

vaseline gebruiken

Ongetemde wenkbrauwen? Gebruik je vaseline als wenkbrauwengel. Een simpele oplossing maar o zo effectief!
Droge en gevoelige huid rondom de ogen De huid rondom de ogen is erg dun en gevoelig. Een licht laagje zorgt ervoor dat de fijne lijntjes onder het oog minder zichtbaar zijn en oogt net wat frisser. Let wel op dat het bij een licht laagje blijft.
DIY Lipgloss Mix je gesmolten vaseline met een oogschaduw kleurtje naar jouw keuze. Je kunt er eventueel nog een etnische olie aan toevoegen voor de geur. Giet het over in een mooi potje en nadat het goedje is afgekoeld heb jij je eigen lipgloss gemaakt.

vaseline gebruiken

De strakke paardenstaart Iedereen heeft er last van. Springende babyhaartjes. Erg flatterend is het niet als je een strakke paardenstaart hebt, met behulp van wat vaseline strijk je de haartjes zo naar achteren.
Verkouden Als je flink verkouden bent verslijt je voor je het weet al gauw een paar dozen tissues. Om te voorkomen dat je een schrale neus krijgt kan je het deel tussen je bovenlip en neus insmeren met een beetje vaseline.