Wanneer je op Youtube ”make-up tutorial” intikt komen er 6,7 miljoen resultaten tevoorschijn. Lees meer over mijn drie favoriete Youtubers op het gebied van tutorials over haar en ,ake-up!

Bij verveling of behoefte aan een nieuwe make-up look is het altijd leuk om filmpjes te bekijken op de leukste Youtube-kanalen. Omdat ik zelf een getinte huid heb, zijn bekende Nederlandse make-upartiesten vaak minder interessant. Al vind ik het resultaat vaak nog zo mooi, heb ik er bijna nooit iets aan door de kleuren die worden gebruikt. Daarom heb ik mijn drie favoriete Youtube-kanalen voor meiden met hetzelfde probleem op een rijtje gezet.

Raye Boyce @itsmyrayeraye

Raye is een beauty-, hair- en fashionblogger uit Boston en woont nu in het magische New York City! Op Youtube heeft ze bijna twee miljoen abonnees! Ik vind het leuk aan Raye dat ze lekker gek overkomt in haar video’s en ze is zonder twijfel mijn nummer 1 van alle beautybloggers. Ze heeft samen met het merk Colourpop Cosmetics haar eigen lijn opgezet genaamd Its My Raye Raye. Jammer genoeg verzendt Colourpop nog geen producten naar Nederland, maar ze geven aan dat dit wel op de planning staat!

 

tumblr_nsmyrjfNdI1sjc5sqo1_500blogger-image--649050120

 

SunkissAlba @sunkissalba

De tweede Youtuber die de mooiste make-up looks samenstelt is de Dominicaanse SunkissAlba. Ook zij woont tegenwoordig in New York samen met haar man en zoontje. Naast beauty houdt ze zich ook bezig met health en fashion. Op haar pretty Instagramaccount heeft ze inmiddels meer dan 300 duizend volgers!

 

tumblr_o6d3l9sODK1tusy0ho1_540

Shameless Maya @mayasworld

De naam zegt het al, Maye kent geen schaamte! Ze is dan ook net als Raye lekker zichzelf tijdens haar tutorials. Maya’s video gaan over make-up, fashion en haarproducten. Een aantal jaren terug stond er een filmpje van haar op Youtube waarin ze in een keer haar prachtige grote bos krullen afknipte en vervolgens afschoor. De video ging viral en zo ontstond haar bijnaam Shameless Maya. Maya is een superleuke Youtuber om te volgen op social media!

 

maya