Nu het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black te zien is, vragen we ons natuurlijk allemaal af waar de pretty faced bad ass Stella Carlin AKA Ruby Rose is gebleven. In seizoen 3 was ze te zien en daardoor sloeg het internet op hol. Ruby heeft namelijk zo’n gezicht waar niets op aan te merken is, met of zonder make-up. Wie in de buurt van haar ”Eyebrow Game” wil komen, moet snel verder lezen! Want dit zijn de beauty producten die Ruby Rose wel en niet gebruikt.

Heb je wel eens gekeken naar de wenkbrauwen van Ruby? Die zijn al-tijd on fleek!

Urban Decay Brow Beater

Je hebt misschien wel eens gehoord van de oogschaduw Naked Palettes van Urban Decay? Datzelfde merk draagt bij aan de perfecte wenkies van Ruby. Voor ongeveer 25,- heb je ook een browsetje van Urban Decay en kan je haar lekker gaan na-apen. Ruby heeft in een interview laten weten dat dit product haar ”Favorite thing in the entire world” is.

Festival make-up, dus niet!

Zonnebrand is volgens Ruby Rose alles dat je nodig hebt voor een intensief dagje festivallen! Wij geven haar groot gelijk. Want wat is er nou vervelender dan te moeten denken aan het bijwerken van je lippenstift. Of aan je uitgelopen oogmake-up bij een onverwachtse regenbui. Ruby houdt haar make-up graag simpel en heeft naast een goede verzorging van de huid eigenlijk niets nodig.

Een samenwerking met Urban Decay heeft zo zijn voordelen, Goals!

Repost from @rubyrose! #LipstickIsMyVice #UrbanDecay 💋

Een foto die is geplaatst door Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) op

 

Contouren?

Ook Ruby is fan van de make-up trend van 2016: contouren! Samen met haar make-up artist gebruikt ze verschillende kleuren foundation en één bronzer om haar cheekbones extra goed uit te laten komen!

Make-up voor aan de DJ booth!

Urban Decay’s Vice4 Eyeshadow Palette is niet te missen aan haar favoriete on stage look! Waarom? Ruby matcht haar outfit graag met haar oogmake-up. En omdat dit palet zoveel kleuren bevat, heeft ze dus heel veel mogelijkheden! Daarnaast vindt ze de verpakking super cute en wij geven haar groot gelijk.

Ruby Rose Rocking voor Urban Decay!

Wat is jouw favoriete make-up look? Laat het ons weten in de comments!