Londen is een supermooie stad, en al helemaal rond de kersttijd! In deze blog deel ik een paar dingen die je gezien moet hebben als je met kerst naar Londen gaat.

Kerstshoppen

londen

Londen met kerst

Shoppen is natuurlijk altijd leuk om te doen, maar met kerst is het nog extra leuk! Er zijn zoveel dingen die je kan kopen die met kerst te maken hebben. De wereldberoemde winkelstraten van Londen en de gezellige kerstmarkten maken Londen met kerst een van de mooiste steden ter wereld.

Kerstverlichting

Kerstverlichting is zeker iets wat de sfeer met kerst helemaal compleet maakt, en dit mag ook zeker niet ontbreken. In Londen zie je met kerst overal lampjes en kerstbomen staan. Dit is supermooi en ook leuk om te zien, en zeker ook leuk om een foto bij te maken. Als er dan ook nog een beetje sneeuw ligt, is het kerstgevoel helemaal compleet.

Kerstboom

Al meer dan 50 jaar staat er een kerstboom in Londen op het Trafalgar Square tijdens de wintermaanden. Dit is een jaarlijks geschenk van Oslo aan Londen. Deze kerstboom is ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

winter-wonderland-in-london-2016-vitalmag6

London Eye

London Eye

Als je aan Londen denkt, is de London Eye misschien wel het eerste dat in je opkomt. Dit is natuurlijk het 135 meter hoge reuzenrad: een van de grootste van de wereld. Rond de kersttijd heb je vanuit het reuzenrad een prachtig uitzicht over de versierde stad. Zorg er wel voor dat je op tijd kaartjes koopt hiervoor, omdat het met de kerst extra druk kan zijn!

Madame Tussauds

Madame Tussauds is iets wat veel mensen natuurlijk wel kennen, omdat het ook in Nederland zit! In Londen hebben ze er ook een met andere bekendheden die ze bijvoorbeeld niet in Nederland hebben. Met kerst veranderen ze een aantal dingen en is alles in een kerst sfeer. Zoals kerstoutfits en nog veel meer leuke kerst decoratie.

Londen is dus zeker de moeite waard om een keer een bezoekje aan te brengen rond de kersttijd. Het hoeft ook niet duur te zijn, een vliegticket hoeft ook niet veel geld te kosten, en dit is altijd mooi meegenomen!

 

Foto’s van Actievandedag, Baja bikes, ad rem online