Wie wil het nou niet: een vakantie naar het zonnige Los Angeles in de staat Californië. In deze blog zet ik een aantal van de beste bezienswaardigheden op een rijtje!

Het is de op één naar grootste stad van de Verenigde Staten: Los Angeles, maar de meeste mensen noemen het ook gewoon L.A.. Deze stad staat vooral bekend om alle celebrities die er wonen en werken in de muziek- of filmindustrie. De bezienswaardigheden in L.A. liggen best ver uit elkaar, dus misschien is het handig om een huurauto te nemen als je deze stad bezoekt.

Hollywood!

Een van de eerste dingen waar je misschien aan denkt is Hollywood. Deze plek in de stad staat vooral bekend om de filmindustrie die hier gevestigd is. Hollywood staat ook bekend om de HOLLYWOOD-letters die in de Hollywood Hills staan, en dit is ook zeker leuk en de moeite waard om te bezoeken. Iets anders dat ook leuk is om te bezoeken, is de Hollywood Walk of Fame. Dit is de plek waar de bekende sterren van veel beroemdheden liggen.

la1

De HOLLYWOOD-letters

 

Venice Beach

Venice Beach is een van de bekendste stranden in de hele wereld.

Dit strand staat vooral bekend om de vele mensen die hier aan het sporten zijn, en ook de vele soorten sporten die hier worden uitgevoerd. Er zijn ook vele surfers te vinden op deze plek, deze showen al hun talenten aan de mensen die langs lopen op het strand. Dit is zeker leuk om langs te gaan als je in L.A. bent!

la2

Venice Beach

 

Beverly Hills

Beverly Hills is een plek die vooral bekend staat om de vele films die daar zijn opgenomen. Dit is ook de achtergrond die in veel films te zien

is, dus het is wel leuk om deze plekken uit de bekende films in het echt te zien. Er zijn ook verschillende tours te doen in Beverly Hills die je langs al deze plekken brengt. Ook zijn er een aantal toprestaurants te vinden waar je heerlijk kan genieten van de beste kwaliteit eten en drinken.

Dit zijn dus een aantal plekken die je gezien moet hebben als je deze megastad in het westen van Amerika gaat bezoeken. Er zijn natuurlijk ook superleuke andere dingen te doen in deze stad, maar dit zijn een aantal van de leukste.

la3

Het bekende Beverly Hills-bord