Dit is de top 5 vakantiebestemmingen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

 

Mallorca

Mallorca staat bekend om de mooie stranden waar je heerlijk kan relaxen. Ook zijn er leuke themaparken te bezoeken waar je met vrienden of familie heen kan gaan voor een super gezellige dag. Ook zijn er genoeg winkelmogelijkheden dus je kan er ook heerlijk shoppen!

Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland, en ook een van de mooiste! Er zijn mooie stranden aanwezig, kleine bergdorpjes met vriendelijke mensen die daar wonen in kleine witte huisjes. Ook zijn er oude steden te bezoeken waar je heerlijk kunt genieten van de Griekse cultuur.

EW-AP243_bodrum_P_20130723145945Bodrum

Bodrum staat bekend als de mooiste baai van Turkije, er zijn prachtige locaties te bezoeken zoals de moderne jachthaven of een oud middeleeuws kasteel. Ook kan je vanaf Bodrum met een bootje naar het Griekse eiland Kos gaan. Het is bijna altijd lekker warm en dus een perfecte plek voor een vakantie!

 

 

Elba

Elba is een prachtig eiland vol natuur wat vlak voor de kust van Toscane ligt. Het is ideaal te combineren met een reis door Italië, omdat dit erg dicht bij elkaar ligt. Er is van alles te zien, van mooie witte stranden tot aan tenerifebergen van wel 1019 meter hoog! Er is hier dus van alles te zien.

Tenerife

Tenerife is een van de mooiste Canarische eilanden. Er is van alles te doen, je kan de bergen op en een vulkaan bezoeken. Of naar een waterpark gaan voor een superleuke dag. Ook is er een mooie dierentuin aanwezig waar van alles te beleven is, dit is dus zeker de moeite waard om te bezoeken!

Foto´s van Tripadvisor, nautaliaviajes.com & wsj.com