beauty

De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

Lees meer

19. januari 2017

Beauty Hacks

Geschreven door Geplaatst in Haircare, Skincare, Verzorging Reacties 0

Iedereen wil er natuurlijk altijd goed verzorgd uitzien en van top tot teen stralen. In deze blog deel ik een aantal beauty hacks die hierbij kunnen helpen!

Lees meer

Heel veel mensen over de hele wereld zijn bijna dagelijks bezig met het delen van hun passie door het onderhouden van een eigen beautyblog. MissLipgloss en Beautygloss zijn voorbeelden van Nederlandse bloggers die succesvol zijn geworden in het vak! Misschien is dit ook wel een droom van jou? Hier lees je alles wat je moet weten over het proces van het worden van een bekende Beauty Blogger!

Lees meer

Wanneer je op Youtube ”make-up tutorial” intikt komen er 6,7 miljoen resultaten tevoorschijn. Lees meer over mijn drie favoriete Youtubers op het gebied van tutorials over haar en ,ake-up!

Lees meer