Bikini

De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

Lees meer

12. juli 2016

Badmodetrends 2016!

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0

Help! Ik weet niet wat ik aan moet! Welke kleur bikini? Of toch een badpak? Maak je geen zorgen, want wij hebben hier de badmodetrends van 2016 op een rijtje!

 
Lees meer

Het vinden van de perfecte zwemkleding is altijd weer een karwei, je wilt er natuurlijk goed uitzien en je zeker voelen in je outfit. Daarom hebben wij een aantal tips gebaseerd op de bouw van je lichaam, zodat je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een bikini of badpak!

Lees meer

2. juni 2015

De leukste bikini’s voor de zomer

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 1
bikini's 2015

Wil jij weten welke bikini het beste bij jou past? Voor ieder lichaamstype is er wel een passende bikini! Of je nu rond, smal, lang of kort bent, het enige wat jij nodig hebt zijn de juiste tips!

Bikini trends

De zomer van 2015 brengt de badpakken en de gekke printen weer terug. Je kunt uit verschillende stijlen kiezen, zoals BOHO, hipster, modern of basic. Franjes beginnen hun weg ook terug te vinden. De nummer 1 trend die je dit jaar terug zult zien komen zijn: PRINTS! Wees niet bang om met prints te spelen, ze zijn super leuk en staan al een stuk meer zomers dan een simpele basic bikini. Als je toch van basic houd kun je je bikini een beetje spice geven met een buikketting.
Lees meer