Celebritys
8. juli 2016

Trend: celebs met pony’s

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
hailey baldwin

Sinds het afgelopen jaar worden steeds meer celebs gespot met een pony. Sommige zijn fake en andere zijn echt. Is deze trend een echte Yay or Nay? Oordeel zelf, want wij hebben alle celebs op een rijtje gezet.

Lees meer

9. juni 2016

De CFDA Fashion Awards 2016!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Lincoln Center in New York City was op maandagavond 6 juni de place to be voor alle fashionista’s! Bij de CFDA Awards 2016 waren onder andere Beyoncé, Adriana Lima en Ciara aanwezig. Wie van deze beauty´s is benoemd tot Fashion Icon? Dat lees je hier!

Lees meer

Op 22 mei 2016 stond Las Vegas in het teken van de Billboard Music Awards. De grootste sterren waren aanwezig om te zingen, presenteren, awards te ontvangen of om gewoon lekker van de show te genieten. Wat ze er ook deden, ze zagen er stuk voor stuk weer flawless uit!

Lees meer

10. mei 2016

MET Gala 2016

Geschreven door Geplaatst in Fashion, Lifestyle Reacties 0

Jaarlijks komen alle fashiongrootheden en celebrities samen in New York op de avond van het MET Gala. Voorafgaand worden de mooiste en duurste kostuums vertoont op de rode loper.

Lees meer

28. april 2016

Double Trouble

Geschreven door Geplaatst in Body, Lifestyle Reacties 0

Volgens de wetenschap hebben we allemaal, ergens op onze planeet, een identieke dubbelganger rondlopen. De kans is alleen heel erg klein dat we hem of haar ooit zullen tegenkomen. Bij celebrities is dat een ander verhaal. Zie hier de 3 meest bizarre dubbelgangers van onder andere Leonardo DiCaprio in zijn jonge jaren.

Lees meer