DIY

Heb je veel vragen over wallen en kringen onder je ogen en kom je er niet uit? Hier lees he de meest gestelde vragen over wallen en kringen onder je ogen. Hopelijk krijg je zo antwoord op je vragen!

Lees meer

2. december 2016

DIY met citroen!

Geschreven door Geplaatst in Skincare, Verzorging Reacties 0

Citroen is goed voor heel veel dingen. In deze blog deel ik een aantal DIY-trucjes die je kan doen met citroen!

Lees meer

5. februari 2016

De leukste valentijn DIY’s

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 5

Weet jij al wat je aan je vriend geeft met Valentijnsdag? Natuurlijk hoef je niet perse cadeautjes te kopen voor Valentijnsdag, maar het is wel leuk om iets kleins te geven. En het is vooral leuk om iets te geven van wat je zelf hebt gemaakt. Wij hebben 5 leuke DIY’s voor je op een rijtje gezet.
Lees meer

30. januari 2016

DIY haarmaskers

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 1

Je haren hebben soms veel te lijden door bijvoorbeeld je stijltang, je föhn of door verf. Dan is het goed om soms je haren te verwennen. Gebruik een lekker haarmasker om je haren te herstellen. Voor verschillende haartypes, zijn ook verschillende haarmaskers. Wij hebben 4 verschillende DIY haarmaskers voor je op een rijtje gezet.
Lees meer

Over een paar weken is het al weer kerst. Om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen hebben wij een paar DIY kerstversieringen voor je op een rijtje gezet. Ook lees je hier wat de kersttrend is van 2015. Is jouw huis al kerstklaar?
Lees meer

8. december 2015

Alternatieve kerstbomen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Nu Sinterklaas weer het land uit is beginnen we allemaal al de kerstbomen op te zetten. Ook dit jaar zijn de alternatieve kerstbomen weer helemaal in. Natuurlijke, milieuvriendelijke en super sfeervolle houten kerstbomen, die je elk jaar weer kunt gebruiken. De alternatieve kerstbomen kun je natuurlijk in de winkel kopen, maar als je een uniek exemplaar wil, dan kan je je alternatieve kerstboom natuurlijk ook zelf maken. Wij hebben vier leuke varianten voor je op een rijtje gezet, die je ook zelf kunt maken.
Lees meer

24. november 2015

Weg met gespleten haarpunten

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0

Je kent het wel. Ben je net naar de kapper geweest om al je dode puntjes af te knippen, heb je nog steeds last van gespleten haarpunten. En dan bedoelen we niet de puntjes onderin je haar, maar echt boven op je haar. Door deze handige tips kom je van die gespleten haarpunten af.
Lees meer

19. november 2015

Sinterklaas surprise ideeën

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Het is weer bijna sinterklaas en dus ook tijd om alvast te beginnen aan je surprise. Weet jij al wat je gaat maken? Het is elk jaar weer een uitdaging om een orginele surprise te maken. Heb je geen idee wat je moet maken en hoe je dat moet doen? Dan hebben wij een paar leuke sinterklaas surprise tips voor je.
Lees meer

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, een gebroken lippenstift, oogschaduw of bronzer. Is je mascara alweer toe aan vervanging? Je eerste reactie is weg gooien ervan. Maar waarom als je met een paar simpele trucjes je make-up weer kan herstellen? Zo fix je jouw gebroken of lege make-up.
Lees meer

29. mei 2015

DIY gezichtsmasker

Geschreven door Geplaatst in Skincare Reacties 13
DIY gezichtsmakser - shay mitchell

Voor veel jongeren zijn deze laatste maanden voor de zomervakantie erg stressvol. Dat komt meestal door de examentijd, vele deadlines en wachten op toets en examenuitslagen. Door veel stress kan je huid nog wel eens wat onzuiver worden en daarom is het belangrijk dat je je huid goed blijft verzorgen. Het is ook heel belangrijk om wat tijd voor jezelf te nemen en daarom hebben wij een paar recepten voor gezichtsmasker om even heerlijk te ontspannen en je huid te verzorgen. Lees verder voor een masker recept voor de normale, droge en vette huid.
Lees meer