Eten

Moeite met afvallen en geen zin om niks meer te mogen eten? Hier een paar tips die niet je hele leven hoeven te veranderen, maar je in kleine stapjes helpen om meer grip te krijgen op je gezondheid. De belangrijkste tip is vooral dat je goed naar je lichaam luistert!

Lees meer

4. juni 2016

Hotspots in Antwerpen – deel 3

Geschreven door Geplaatst in Food, Lifestyle Reacties 0
Hotspots in antwerpen

Antwerpen is de perfecte stad om een dagje of weekend te bezoeken, je kan er niet alleen geweldig shoppen en cultuur snuiven, maar lekker eten in deze stad is ook een hele leuke activiteit! In deel 3 delen wij weer nieuwe hotspots die je zeker wil bezoeken!

Lees meer

27. mei 2016

Hotspots in Antwerpen – deel 2

Geschreven door Geplaatst in Food, Lifestyle Reacties 1
Antwerpen centraal station

Antwerpen is de perfecte stad om een dagje of weekend te bezoeken, je kan er niet alleen geweldig shoppen en cultuur snuiven, maar lekker eten in deze stad is ook een hele leuke activiteit! Al eerder kwam er een artikel online met de eerste hotspots, maar ondertussen heb ik er weer meer ontdekt en die moeten gedeeld worden!
Lees meer

20. mei 2016

Hotspots in Antwerpen – deel 1

Geschreven door Geplaatst in Food, Lifestyle Reacties 0
Hotspot antwerpen

Antwerpen is de perfecte stad om een dagje of weekend te bezoeken, je kan er niet alleen geweldig shoppen en cultuur snuiven, maar lekker eten is ook een heel leuke activiteit! Er is zoveel keuze en daarom beginnen we een reeks met hotspots in Antwerpen waar jij lekker aan een koffie kan sippen terwijl je vers croissantje eet.
Lees meer

Het is altijd leuk om een nog onbekende stad in Nederland te bezoeken samen met vriendinnen, maar waar kun je nou lekker of goedkoop eten? In de stad Nijmegen kun je op veel plekken heel lekker eten, maar je moet ze natuurlijk wel even weten te vinden. Daarom maken wij een city guide: Eten in Nijmegen.

Lees meer

3. november 2015

5X lekker eten in Londen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
Turtle Bay Ealing London

Reizen en lekker eten is iets wat de meesten heel graag doen. Een prachtige stad waar je binnen een uur  naar toe vliegt is Londen. Londen is echt een stad vol met allemaal kleine koffietentjes, etensplekjes en pubs. Dat er keuze genoeg is merk je gelijk, maar hoe moet je ooit kiezen? Wij zetten daarom 5 leuke plekjes op een rijtje voor jou.

Lees meer