festival

Zomer roept bijna automatisch een gedachte op over de vakantie. En al is dit een heel fijn vooruitzicht, niet iedereen heeft er even hoge verwachtingen van! Thuisblijvers zijn bang voor verveling terwijl vrienden en vriendinnen komen en gaan, van en naar hun vakantiebestemming! Het goede nieuws is dat thuisblijvers helemaal niet thuis hoeven te blijven. Hoe? Met deze activiteiten waarmee je je gegarandeerd niet verveeld!

Lees meer

21. juni 2016

Get festival ready

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
get festival ready

Het festivalseizoen is aangebroken en we couldn’t be happier! Dit betekent heerlijk een dag of weekend lang genieten van goede muziek, gezelligheid en zon. Er zijn natuurlijk wel een paar dingen die handig zijn om van te voren te regelen zodat je zorgeloos kan genieten van jouw festivaldagjes.

Lees meer

Het lijkt er misschien nog niet op, maar trust me: de zomer komt eraan! Lees meer over de drie leukste latin-, hiphop- en R&B-festivals in Nederland.

Lees meer

Coachelle outfits youtubers

Niet alleen de celebs hebben geweldige outfits aan, maar ook onze favoriete YouTubers kun je spotten op Coachella met de meest mooie festivaloutfits. Ben jij benieuwd naar alle outfits van de YouTubers? Wij zetten de beste Coachella-outfits op een rijtje voor jou.
Lees meer

17. april 2016

Celebrity Coachella outfits

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0
Coachella outfits 2016

Alle celebrities lijken aanwezig te zijn op het mega populaire festival genaamd Coachella. Een festival wat plaats vind in  de Coloradowoestijn in Californië. Het festival draait niet alleen om muziek en kunst maar ook om de geweldige festival outfits. Wij zetten de beste Cochella outfits van de celebrities op een rijtje. Niet alleen heel leuk om te zien maar hier kun je ook inspiratie uithalen voor het startende festival seizoen in Nederland.

Lees meer

tomorrowland festival

Het zal niet heel lang meer duren totdat het festivalseizoen weer geopend wordt. Waarschijnlijk kunnen veel mensen al niet meer wachten en zijn al druk aan het plannen naar welke festivals ze zeker moeten bezoeken. Wij zetten daarom 3 festivals op een rijtje waar je zeker naartoe moet. Misschien zijn ze niet voor dit jaar, maar deze festivals gaan zeker op je bucket list!
Lees meer

18. juni 2015

Get summer ready

Geschreven door Geplaatst in Body, Lifestyle Reacties 3
get summer ready summer

We kunnen beginnen met aftellen, de zomervakantie komt eraan! Voor de meeste betekent dat niet aan school hoeven te denken en heerlijk genieten van zeeën van tijd. Maar voor het allemaal zo ver is kun je alvast voorpret hebben door je voor te bereiden. Lees verder voor 4 tips waarop jij je kan voorbereiden voordat de zomervakantie.
Lees meer

4. juni 2015

Festival mode musthaves

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 4
Festival musthave - Vanessa hudgens

De zon schijnt weer, de temperatuur gaat omhoog en dat betekent dat het festival seizoen weer in volle gang is. Je kan weer met je vriendinnen alle leuke muziekfestivals af. Als je naar een festival gaat wil je er natuurlijk ook leuk uitzien. Daarom hebben wij 4 festival musthaves en trends op een rijtje gezet die je niet mag missen als je elk weekend te vinden bent op een festivalterrein.
Lees meer