food

Moeite met afvallen en geen zin om niks meer te mogen eten? Hier een paar tips die niet je hele leven hoeven te veranderen, maar je in kleine stapjes helpen om meer grip te krijgen op je gezondheid. De belangrijkste tip is vooral dat je goed naar je lichaam luistert!

Lees meer

10. maart 2017

3 Gerechten met 3 ingrediënten

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

We hebben niet altijd evenveel tijd om een heel uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. Soms wil je gewoon even iets simpels, maar wat wel lekker is natuurlijk. Daarom hebben we nu 3 verschillende gerechten met alleen maar 3 ingrediënten. Perfect voor een student of als je even echt haast hebt!

Lees meer

5. juli 2016

De foodtrend van dit moment: De acia bowl

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 2
acia bowl

Eens in de zoveel tijd ontstaat er weer een nieuwe foodtrend. De acia bowl dook opeens op en blijkt super gezond en lekker te zijn, maar wat is het nou eigenlijk? In dit artikel leggen wij alles uit over acia bowls.

Lees meer

7. april 2016

Tips tegen vreetbuien

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 1

We herkennen het waarschijnlijk allemaal wel: opeens heb je een vreselijke vreetbui. Je kijkt wel vijf keer in de koelkast en voorraadkast en kiest steeds iets nieuws uit. Het lijkt ook wel alsof je nooit vol gaat zitten. Na zo’n vreetbui voel je je waarschijnlijk ook helemaal niet fijn. Wij geven daarom tips tegen onverwachte vreetbuien.

Lees meer