gezond

Heb je veel vragen over wallen en kringen onder je ogen en kom je er niet uit? Hier lees he de meest gestelde vragen over wallen en kringen onder je ogen. Hopelijk krijg je zo antwoord op je vragen!

Lees meer

Moeite met afvallen en geen zin om niks meer te mogen eten? Hier een paar tips die niet je hele leven hoeven te veranderen, maar je in kleine stapjes helpen om meer grip te krijgen op je gezondheid. De belangrijkste tip is vooral dat je goed naar je lichaam luistert!

Lees meer

5. juli 2016

De foodtrend van dit moment: De acia bowl

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 2
acia bowl

Eens in de zoveel tijd ontstaat er weer een nieuwe foodtrend. De acia bowl dook opeens op en blijkt super gezond en lekker te zijn, maar wat is het nou eigenlijk? In dit artikel leggen wij alles uit over acia bowls.

Lees meer

30. juni 2016

3 lekkere en gezonde ontbijtjes

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0
chia pudding

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Om gelijk goed te beginnen, kun je het best een lekker en gezond ontbijt eten. Het lijkt niet altijd makkelijk om gezond te eten, maar wij hebben 3 lekkere en makkelijke recepten die heerlijk zijn voor in de ochtend.
Lees meer

29. juni 2016

3 makkelijke en gezonde recepten

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Wie zegt dat gezond eten niet lekker is, heeft het echt helemaal fout! Lekker en gezond gaan tegenwoordig hand in hand! Om dit te bewijzen hebben we 3 lekkere recepten die ook nog eens gezond en makkelijk te bereiden zijn.
Lees meer

27. juni 2016

3 heerlijke gezonde dips

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0
guacamole zelfmaken

We houden allemaal van lekker eten en daar horen dips en sausjes zeker bij! Denk bijvoorbeeld aan pasta, daar wil je natuurlijk pesto bij en het liefst ook nog eens vers. Daarom hebben wij 3 heerlijke recepten voor gezonde dips en sausjes.
Lees meer

12. juni 2016

Wat meloen met je kan doen!

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

De meloenenmaanden zijn van start gegaan! En dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van dit heerlijke fruit… Of nee, deze groente! Om te beginnen een leuk feitje, meloen is namelijk familie van de komkommer en dat maakt meloen eigenlijk een groentesoort. Wat het ook is, groente en fruit staan beiden bekend als voedselcategorieën met gezonde producten. Maar hoe kan een meloen die voor 95% uit water bestaat nou je leven beteren? Wij geven je met plezier 5 redenen die je zullen overtuigen!

Lees meer

13. mei 2016

3x Zomersalade

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0
salade recepten

Hutspot en pompoensoep moeten nu toch echt plaats maken, want summer is coming! Met de zomer in het vooruitzicht kunnen we allemaal wel een paar lekkere recepten gebruiken voor een gezonde salade. Salades zijn een perfecte lunch voor de zomer en zeker omdat er zoveel verschillende variaties zijn! Daarom hebben wij 3 van ons favorites op een rijtje gezet.

Lees meer

11. mei 2016

Gezond ijs, het bestaat!

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Een koel ijsje op een warme zomerdag is voor veel mensen erg verleidelijk. Maar wat je misschien niet weet is dat ijs heel veel calorieën bevat, en dan met name roomijs. Beauty en Gezondheid heeft voor jou de top 3 van de meest gezonde, en de meest ongezonde ijsjes samengesteld en geeft tips over hoe je gemakkelijk gezond ijs kan maken zonder machine!

Lees meer

Groene sapjes en smoothies

Tegenwoordig zijn mensen steeds meer bezig met gezonder leven. We zijn ons er bewuster van geworden wat wel en niet goed is voor ons. Toch is het voor veel mensen moeilijk om genoeg groente en fruit binnen te krijgen terwijl dat juist zo belangrijk is. Een snelle en gezonde manier om toch genoeg groente en fruit binnen te krijgen, zijn groene sapjes en smoothies. Lees verder voor tips en recepten.

Lees meer