Gigi Hadid
1. augustus 2016

Contouring vs Strobing!

Geschreven door Geplaatst in Verzorging Reacties 0

Zou jij willen weten wat het verschil is tussen storbing en contouring? Wat is beter en hoe werkt het? Dat zit je hier helemaal goed! Lees meer

15. juli 2016

Zonnebrillentrend 2016!

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 1

Summer 2016! Tijd voor een nieuwe zonnebril. Zoek je inspiratie of ben je benieuwd naar de zonnebrillentrends van 2016? Dan zit je hier helemaal goed!

Lees meer

Heb je zoveel kleding in jouw kast liggen waar je niks mee doet, omdat je het niet kan combineren? Weet je niet wat leuk staat of ben je opzoek naar inspiratie? Dan hebben wij hier leuke combinaties en ideeën voor jou op een rijtje!

 

Lees meer

8. juli 2016

Trend: celebs met pony’s

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
hailey baldwin

Sinds het afgelopen jaar worden steeds meer celebs gespot met een pony. Sommige zijn fake en andere zijn echt. Is deze trend een echte Yay or Nay? Oordeel zelf, want wij hebben alle celebs op een rijtje gezet.

Lees meer

Kylie and Caitlyn Jenner

Onze vaders zijn onze grote helden en we kunnen niet zonder ze! Op Vaderdag worden ze extra in het zonnetje gezet en op die momenten laten we weten hoeveel we van ze houden. Nu doen we dat natuurlijk allemaal via Instagram. Ook onze favoriete celebs hebben ook een kliekje gedeeld op Instagram en die delen we graag met jullie.

Lees meer

Kendall Jenner Gigi Hadid

Wil jij meer te weten komen over Kendall Jenner en Gigi Hadid en waarom zij hun haarkleuren hebben verwisseld? Dan kan je hier alles lezen over de twee vriendinnen! Lees meer

17. november 2015

Alles van 2015 – deel 2

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Het jaar 2015 zit er bijna op. Nog even en we vieren weer kerst en gaan feestend het nieuwe jaar in. Dit jaar zijn er heel veel dingen gebeurd. Dingen waar de hele wereld vanaf weet en dingen die enkel in Nederland besproken werden. Hoe dan ook, wij hebben de hoogtepunten op een rij gezet in vier artikels.

Lees meer