goede voornemens

We kennen het allemaal wel: het nieuwe jaar is begonnen en dan bedenken we meerdere goede voornemen voor het nieuwe jaar. Wat willen we dit jaar anders of beter doen? Vaak zijn de goede voornemens heel standaard en bijna elk jaar hetzelfde. Daarom maken we een lijstje met de meest cliché goede voornemens.
Lees meer

Voor oud&nieuw bedenken we allemaal voornemens. ‘Eind 2016 wil ik 10 kilo afgevallen zijn, minder gestrest zijn, gestopt zijn met roken enz.’ Het is een hele opgaven om je er ook echt aan te houden. Goede voornemens, we bedenken ze allemaal maar ken jij iemand die zich er ook echt aan houdt? Wij hebben 6 voornemens op een rijtje gezet die we allemaal bedenken, maar niet nakomen.
Lees meer

26. december 2015

Tips om je doelen te bereiken

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Als het nieuwe jaar begint bedenken veel mensen allemaal goede voornemens die ze willen bereiken of willen veranderen. Het is natuurlijk heel goed om voor jezelf doelen te stellen maar veel mensen vinden het toch moeilijk om zich eraan te houden en daarom hebben wij een paar tips zodat jij toch je doelen kan behalen.

Lees meer