haar
19. januari 2017

Beauty Hacks

Geschreven door Geplaatst in Haircare, Skincare, Verzorging Reacties 0

Iedereen wil er natuurlijk altijd goed verzorgd uitzien en van top tot teen stralen. In deze blog deel ik een aantal beauty hacks die hierbij kunnen helpen!

Lees meer

20. oktober 2016

Thuis gemakkelijk je haar verven

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0

Soms is het goed om eens een verandering aan te brengen in je leven, misschien is het wel een nieuwe haarkleur. In deze blog ga ik het hebben over mijn ervaring met het verven van mijn haar gewoon bij mij thuis!

Lees meer

14. september 2016

De haartrends van dit najaar!

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
haartrends najaar 2016

We zeggen helaas gedag tegen de zomer, want het najaar is nu toch echt begonnen. We halen de sjaals weer uit de kast en we bestellen allemaal een pumpkin spice latte. Dat doen we natuurlijk niet zonder nieuw kapsel, want bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Ontdek de haartrends van dit najaar!
Lees meer

Haar ontkleuren

Heb jij je haar ontkleurt, voelt het nu heel stroef, is het verkleurd, is het niet de kleur die jij wilt of wil jij gewoon vanaf nu je haar goed verzorgen? Dan heb ik een aantal tips voor jou! Lees meer

20. april 2016

3x haarmaskers

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 1
haarmasker

Nu de lente weer is begonnen gooien we ons haar graag los, dus we willen dat ons haar er natuurlijk op zijn best uitziet. Een haarmasker kan dan wonderen doen voor jouw haar. Helemaal als het een vers gemaakt masker is. Wij hebben 3 recepten om zelf heel makkelijk een haarmasker te maken, zodat jouw haar er weer gezond en verzorgd uitziet.

Lees meer

16. maart 2016

Zelf je haar verven

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
zelf haar verven

Wij vrouwen houden ontzettend veel van ons haar en willen zo nu en het dan ook graag veranderen. Ben je van plan om binnenkort zelf je haar  te verven dan is het belangrijk om dat goed te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je straks met oranje haar rondloopt, terwijl je het eigenlijk rood wilde hebben. Wij hebben een paar belangrijke tips om zelf je haar te verven.

Lees meer

13. januari 2016

Haartrends 2016

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0

New year, new me en dat geldt natuurlijk ook voor je kapsel. Het is altijd leuk om af te wisselen met kapsels en haarstijlen, daarom zetten wij de nieuwe haartrends van 2016 voor jou op een rijtje. Zodat ook jij weer op de hoogte bent voordat je een bezoek aan je kapper brengt.

Lees meer

haar
The “net uit bed” look is helemaal in voor 2015. vele onder ons gebruiken de stijltang en krultangen om die look te behalen. Hoe slecht is de stijltang nou voor je haar en als je hem gebruikt hoe kun je hem dan het beste gebruiken? Lees meer