haartrends
14. september 2016

De haartrends van dit najaar!

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
haartrends najaar 2016

We zeggen helaas gedag tegen de zomer, want het najaar is nu toch echt begonnen. We halen de sjaals weer uit de kast en we bestellen allemaal een pumpkin spice latte. Dat doen we natuurlijk niet zonder nieuw kapsel, want bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Ontdek de haartrends van dit najaar!
Lees meer

8. juli 2016

Trend: celebs met pony’s

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
hailey baldwin

Sinds het afgelopen jaar worden steeds meer celebs gespot met een pony. Sommige zijn fake en andere zijn echt. Is deze trend een echte Yay or Nay? Oordeel zelf, want wij hebben alle celebs op een rijtje gezet.

Lees meer

Taylor Hill

Zit jouw haar altijd hetzelfde tijdens het uitgaan? Vind je het maar een saai kapsel en zou je een keer iets nieuws willen uitproberen? Dan hebben wij een paar makkelijke en leuke kapsels die jou misschien zou kunnen staan! Lees meer

13. januari 2016

Haartrends 2016

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0

New year, new me en dat geldt natuurlijk ook voor je kapsel. Het is altijd leuk om af te wisselen met kapsels en haarstijlen, daarom zetten wij de nieuwe haartrends van 2016 voor jou op een rijtje. Zodat ook jij weer op de hoogte bent voordat je een bezoek aan je kapper brengt.

Lees meer