inspiratie

De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

Lees meer

20. maart 2017

Interieurtrend: posters!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Het is altijd leuk om je interieur weer wat te veranderen en te vernieuwen. Nou wil je natuurlijk niet om de maand een nieuwe bank kopen als je toe bent aan wat nieuws in je interieur. Een makkelijke manier om je interieur leuker te maken, is om posters op te hangen. Voor wat inspiratie heb ik de leukste muurposters voor je verzameld.
Lees meer

27. februari 2017

De leukste Lightbox-quotes

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Een hele leuke interieurtrend van het moment is de lightbox, een lichtbox waarop je zelf quotes kan schrijven. Het leuke hieraan is dat je het steeds weer kan aanpassen dus bijvoorbeeld elke week een nieuwe quote kan maken. Voor wat inspiratie heb ik de leukste lightbox-quotes op een rijtje gezet. Lees meer

24. februari 2017

De 15 mooiste underboob tattoos

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Tattoos zijn altijd al populair geweest, maar lijken de laatste tijd nog populairder geworden. Je ziet zoveel mooie designs en plekken voorbijkomen. Een van die plekken is de underboob, een mooie en elegante plek. Daarom laten wij de 15 mooiste underboob tattoos zien.

Lees meer

14. november 2016

Telefoonhoesjes inspiratie

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0

Het hebben van een mobiel is natuurlijk superleuk, maar ze zien er bijna allemaal hetzelfde uit. Hier is wat leuke inspiratie voor de leukste telefoonhoesjes!

Lees meer

6. augustus 2016

15x prachtige mini-tattoos

Geschreven door Geplaatst in Body Reacties 0
small tattoo

Tattoos zijn de laatste tijd hotter dan ooit en stiekem denken we er allemaal over om er een te laten zetten. We willen natuurlijk niet gelijk beginnen met een complete sleeve, maar het liefst met een kleine subtiele tattoo. Voor wat inspiratie zetten wij 15 prachtige mini-tattoos op een rijtje.
Lees meer

tattoo inspiratie

Ben jij al heel lang van plan om een tattoo te nemen, maar weet je nog steeds niet wat? Of heb je wel een idee in je hoofd, maar wil je eerst een goed voorbeeld vinden? Het is altijd fijn om wat inspiratie op te doen en tattoos zijn natuurlijk ook gewoon heel mooi om te zien! Daarom zetten wij onze favoriete Instagramaccounts op een rijtje waar jij inspiratie vandaan kan halen.

Lees meer

interieur inspiratie

onze kamers inrichten en nieuwe interieur accessoires kopen is iets waar wij meiden allemaal van houden. Zo nu en dan moeten we natuurlijk nieuwe inspiratie op doen om alles weer helemaal her in te richten. wij hebben daarom onze favoriete  interieur Instagram op een rijtje gezet die allemaal van vrouwen zijn waarvan interieur een grote passie is.

Lees meer

fashion accounts instagram

Tegenwoordig halen we overal onze inspiratie vandaan op het gebied van fashion. Ook de app Instagram is daar helemaal perfect voor. Er zijn zoveel verschillende accounts om te volgen die je inspiratie kunnen geven, maar soms is het moeilijk om echt leuke accounts er tussen te vinden. Wij hebben daarom een paar van onze favoriete verzameld, die jij waarschijnlijk nog niet kent.

Lees meer