interieur
23. januari 2017

De interieurtrends van 2017

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

2017 is begonnen en dat betekent ook nieuwe trends om te volgen! Daarom zet ik vandaag de interieur trends van 2017 op een rijtje, want we houden er allemaal van om ons huis leuk in te richten en er echt iets eigens van te maken.

Lees meer

We kennen het allemaal wel: je krijgt plotseling het idee om je slaapkamer eens helemaal te veranderen! Helaas heb je niet altijd tijd of geld voor een complete make-over. Toch zijn er kleine dingen die je kan veranderen, waardoor jouw slaapkamer een hele andere look kan hebben. Wij zetten onze 7 tips op een rijtje.
Lees meer

interieur inspiratie

onze kamers inrichten en nieuwe interieur accessoires kopen is iets waar wij meiden allemaal van houden. Zo nu en dan moeten we natuurlijk nieuwe inspiratie op doen om alles weer helemaal her in te richten. wij hebben daarom onze favoriete  interieur Instagram op een rijtje gezet die allemaal van vrouwen zijn waarvan interieur een grote passie is.

Lees meer

27. januari 2016

De interieurtrends van 2016

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 2
Interieurtrends 2016

Je huis of kamer inrichten is altijd heel erg leuk. Je kan het namelijk helemaal maken en stylen zoals jij dat wilt. We halen overal interieur inspiratie vandaan, maar wat zijn nou de interieurtrends van 2016? Wij hebben een paar trends voor jou op een rijtje gezet, zodat jij nog meer inspiratie kan opdoen dit jaar.

Lees meer

8. oktober 2015

Maak je interieur herfstproof

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
interieur herfst

Nu het nieuwe seizoen echt begonnen is, is het leuk om je interieur daar op aan te passen. Het wordt toch echt tijd om al die leuke pastel gekleurde interieurdingen op te bergen en het her in te richten. Wij hebben tips om je huis of kamer naar het nieuwe seizoen in te richten en zo een gezellige sfeer te creëren. Lees verder voor al onze tips.

Lees meer

17. april 2015

Decoratie ideeën voor je kamer

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
decoratie inspiration white room

Je herkent het vast wel dat je zo nu en dan opeens zin hebt om je kamer te veranderen. Dat hoeft niet gelijk te betekenen dat je  nieuwe meubels nodig hebt of je kamer in een totaal andere kleur schildert maar door kleine accessoires kan het er al gelijk anders uitzien. Zeker nu het weer beter weer wordt kun je beginnen met je kamer lente- en zomerproof te maken. Lees verder voor inspiratie om je kamer te veranderen.
Lees meer