Kerst

Londen is een supermooie stad, en al helemaal rond de kersttijd! In deze blog deel ik een paar dingen die je gezien moet hebben als je met kerst naar Londen gaat.

Lees meer

Wat is volgens jouw de leukste kerstfilm? Wij hebben een paar kerstfilms op een rijtje gezet die volgens ons een van de leukste kerstfilms zijn. Ook lees je hier alles over de nieuwste kerstfilms van 2015 die in de bioscoop draaien.
Lees meer

Deze jurkjes zouden er voor zorgen dat jij schittert tijdens het kerstdiner en tijdens Oudejaarsavond. Een outfit voor de feestdagen hoeft helemaal niet duur te zijn. Alles wat je nodig hebt is een mooie jurk, hakken en een mooie clutch. Welk outfit draag jij tijdens de feestdagen? Wij hebben zes jurkjes gevonden die nog geen € 50,- kosten.
Lees meer

16. december 2015

Kerstcadeaus voor hem

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

De kerst staat al weer bijna voor de deur, het feest dat staat voor lief zijn voor anderen. Natuurlijk ook voor jouw vriend. Toch kan het lastig zijn om een cadeau voor hem te vinden. Heb je hem al zo veel cadeaus gegeven en heb je geen idee wat je hem nu nog moet geven? Wij hebben een paar leuke en originele cadeaus op een rijtje gezet. Daar wordt hij blij van!
Lees meer

Tijdens de feestdagen heb je het vaak druk en dus ook weinig tijd om je haar te doen. Maar wil je toch wat anders met je haar doen, omdat het speciale dagen zijn? Gelukkig hebben wij vijf super mooie kapsels voor je op een rijtje gezet. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook makkelijk om te maken.
Lees meer

11. december 2015

Feestelijke desserts voor kerst

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Gezellig met je vrienden, familie of vriend Kerstmis vieren. Het is bijna kerst en dat is een goede reden om lekker te snoepen. En wat is er nou lekkerder dan een dessert. Moet jij een nagerecht maken voor kerst? Deze drie heerlijke kerstrecepten zullen jouw daarbij helpen.
Lees meer

Over een paar weken is het al weer kerst. Om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen hebben wij een paar DIY kerstversieringen voor je op een rijtje gezet. Ook lees je hier wat de kersttrend is van 2015. Is jouw huis al kerstklaar?
Lees meer

MAC kerst collectie 2015

Naast alle kou, regen en sneeuw heeft de winter en kerst een hele positieve kant voor alle beauty liefhebbers. Rond kerst komen er namelijk de mooiste limited editions uit van allemaal mooie make-up en verzorgingsmerken. Iets waar wij dames natuurlijk een groot zwak voor hebben. Wij hebben een paar van onze favoriete collecties op een rijtje gezet.
Lees meer