Kerstmis
Leuke activiteiten voor in de kerstvakantie

Het is bijna weer zover, de kerstvakantie komt eraan. Eindelijk even geen school of werk meer. De perfecte vakantie om bij te komen en fris het nieuwe jaar in te gaan. Je hebt vast allemaal leuke dingen gepland voor de kerstdagen en Oud & Nieuw maar je hebt natuurlijk nog veel meer dagen over om leuke dingen te gaan doen. Wij hebben een paar leuke activiteiten voor je bedacht die je perfect kunt doen in de kerstvakantie.

Lees meer

leukste holiday inspiration video's op YouTube

De kerstvakantie begint bijna en wat is er dan leuker om wat inspiratie op te doen voor de kerstdagen en de rest van de vakantie. Wij hebben 8 YouTube video’s gevonden die wij wel heel toepasselijk vinden. Vol met inspiratie voor decoratie, lekkernijen, outfit ideeën en cadeauideeën.

Lees meer

18. december 2014

Musthave: Kersttruien!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
Miss Guided – Kersttrui 2

Ondanks dat er dit jaar zeer waarschijnlijk geen sneeuw zal vallen, mag dit uiteraard de pret niet bederven. De meeste huizen hebben hun Kerst Makeover al gehad. Maar hoe zit het met jouw garderobe? Heb jij de leukste jurkjes, schoenen en accessoires voor dit jaar al bijeen verzameld? Mocht je niet zo van het optutten zijn dan kan je natuurlijk ook gaan voor een kekke kersttrui. De kersttrui valt niet alleen in de smaak op de dagen zelf, maar is ook leuk om te dragen naar aanloop van de kerstdagen. Alvast wat inspiratie opdoen? Hieronder vind je 8 leuke kersttruien, van over de top fout tot wat rustigere varianten.
Lees meer

16. december 2014

De leukste kerst commercials

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
christmas-movies

December is een maand vol gezelligheid met vrienden en familie. Nu Sinterklaas weer koers zet richting Spanje staat de kerstman over een week alweer voor de deur. Ondanks dat we dit jaar geen witte kerst zullen krijgen, staat in menig woonkamer de kerstboom alweer een tijdje opgetuigd en zijn ook stadscentra rijkelijk versierd met de gezellige kerstlichten.

Jaarlijks brengen vele merken een toepasselijke reclame commercial uit speciaal voor de feestdagen. In de loop der jaren zijn er dan ook al heel wat leuke voorbij gekomen. De meeste kerst commercials hebben in plaats van de gebruikelijke commerciële boodschap een prachtige kerstgedachte, wat deze reclames dan ook zo leuk maken om naar te kijken. Wij zetten de leukste kerst commercials voor je op een rijtje!
Lees meer

27. november 2014

Winter wonderen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
winter wonderen

Je stapt de deur uit en de kou sluit zich direct om je heen. Die vijf minuten die je normaal naar de bus fietst lijken op een half uur durende tocht door Siberië. En dan zijn ze op het werk of op school ook nog eens te beroerd om de verwarming flink hoger te zetten, omdat er altijd één persoon is die het niet koud heeft. Maar hoe vaak we de winter ook vervloeken om haar kou, er zijn ook prachtige en leuke dingen die alleen in de winter voorkomen.
Lees meer

17. december 2013

Low-budget kerstinkopen doen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Elke zondag koopzondag, de folders die je om de oren vliegen en de node kerstplannen die worden gesmeed. Kerst is een gezellige, maar drukke tijd en ook een dure als je niet uitkijkt. Beauty & Gezondheid geeft je tips om low budget kerstinkopen te doen!

Kerstdecoratie

theelight houderJe hebt geen kerstboom? En ook geen andere decoratie? Dat meen je niet! Zo’n sfeervolle gelegenheid die aan jouw huis voorbijgaat? Op zijn minst hang je de gratis kerstdecoratie op die je bij de boodschappen krijgt. Maar liever meer. Bij budgetwinkels als Big Bazar, Xenos, Action, Zeeman en Wibra en pop up winkels door een executie of faillissement vind je allerlei leuke decoratieartikelen voor een prikkie. Denk aan sneeuwpopjes, kerstmannetjes, ledverlichting kaarsen, kerstverlichting, tafelkleden, servetten, hangfiguurtjes, enzovoort. Het geeft evenveel sfeer als dure decoratie! Lees meer