Kylie Jenner
Kylie Jenner outfits

Kylie Jenner is een van de meest invloedrijke tieners van dit moment. Met haar 77,4 miljoen volgers op Instagram staat ze op de 6de plaats van meest gevolgde personen op Instagram. Ze deelt vaak foto’s van haar outfits en de meeste zijn niet alledaags. Daarom laten wij de 10 meest opvallende outfits van Kylie Jenner zien.

Lees meer

3. augustus 2016

Kylie Jenner komt met kyshadow-kit

Geschreven door Geplaatst in Make-up Reacties 0
kyshadow by kylie jenner

Kylie Jenner heeft al meerdere malen het internet op zijn kop gezet met haar Lip kit by Kylie. Ze zijn niet aan te slepen, want elke keer als er een nieuwe voorraad is, zijn ze binnen no time uitverkocht. Kylie besloot om haar make-uplijn uit te breiden en de ster koos voor een oogschadowpalette. Kom alles te weten over haar nieuwe succes!

Lees meer

15. juli 2016

Zonnebrillentrend 2016!

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 1

Summer 2016! Tijd voor een nieuwe zonnebril. Zoek je inspiratie of ben je benieuwd naar de zonnebrillentrends van 2016? Dan zit je hier helemaal goed!

Lees meer

Heb je zoveel kleding in jouw kast liggen waar je niks mee doet, omdat je het niet kan combineren? Weet je niet wat leuk staat of ben je opzoek naar inspiratie? Dan hebben wij hier leuke combinaties en ideeën voor jou op een rijtje!

 

Lees meer

8. juli 2016

Trend: celebs met pony’s

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
hailey baldwin

Sinds het afgelopen jaar worden steeds meer celebs gespot met een pony. Sommige zijn fake en andere zijn echt. Is deze trend een echte Yay or Nay? Oordeel zelf, want wij hebben alle celebs op een rijtje gezet.

Lees meer

24. juni 2016

Kylie Jenner hairstyles!

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0

Kylie Jenner staat bekend om haar verschillende haarstijlen en is daarom is ze een goede inspiratie zelf als je opzoekt bent naar nieuwe ideeën. Hier zetten we een aantal haar stylen op een rijtje. Lees meer

Kylie and Caitlyn Jenner

Onze vaders zijn onze grote helden en we kunnen niet zonder ze! Op Vaderdag worden ze extra in het zonnetje gezet en op die momenten laten we weten hoeveel we van ze houden. Nu doen we dat natuurlijk allemaal via Instagram. Ook onze favoriete celebs hebben ook een kliekje gedeeld op Instagram en die delen we graag met jullie.

Lees meer

Heb je geen zin om helemaal naar beneden te scrollen, maar wil je wel zien wat sterren als Kylie Jenner en Trey Songz als aller-, allereerste foto op Instagram plaatsten? Lay back, wij hebben de zoektocht voor je uitgevoerd en de foto’s verzameld!

Lees meer

17. april 2016

Celebrity Coachella outfits

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0
Coachella outfits 2016

Alle celebrities lijken aanwezig te zijn op het mega populaire festival genaamd Coachella. Een festival wat plaats vind in  de Coloradowoestijn in Californië. Het festival draait niet alleen om muziek en kunst maar ook om de geweldige festival outfits. Wij zetten de beste Cochella outfits van de celebrities op een rijtje. Niet alleen heel leuk om te zien maar hier kun je ook inspiratie uithalen voor het startende festival seizoen in Nederland.

Lees meer

12. april 2016

Kylie Cosmetics

Geschreven door Geplaatst in Make-up, Verzorging Reacties 0
Kylie Jenner

Zoals iedereen weet heeft Kylie Jenner haar eigen Lip Kit uitgebracht. Ben jij benieuwd naar de nieuwe kleuren die zijn uitgebracht en wil jij op de hoogte blijven van Kylie Cosmetics? Dan hebben wij hier genoeg informatie voor jou. Lees meer