Make-up

Heb je veel vragen over wallen en kringen onder je ogen en kom je er niet uit? Hier lees he de meest gestelde vragen over wallen en kringen onder je ogen. Hopelijk krijg je zo antwoord op je vragen!

Lees meer

We houden aan de ene kant allemaal heel erg veel van lekker make-uppen met vriendinnen voor het uitgaan, maar aan de andere kant willen we ook gauw een simpele look kunnen creëren voor naar school of werk. Hoe dan ook genieten we ervan en daarom zet ik een paar Instagram-accounts op een rijtje waar je de mooiste looks voorbij ziet komen om zo inspiratie op te doen. Enjoy!

Lees meer

Halloween make-up ideas

Ook al vieren wij in Nederland Halloween niet zo groot als in Amerika, we genieten nog steeds van alle outfits en make-up tutorials die langskomen op YouTube en Instagram. Hoe gaaf als een make-up artist haar hele gezicht kan om toveren tot een mooi of eng wezen! Wij laten onze favorieten zien om jullie inspiratie te geven!
Lees meer

Jouw make-up wishlist staat waarschijnlijk vol met allemaal mooie, maar vooral dure make-upproducten. Helaas is make-up van Mac niet zo goedkoop als Essence bijvoorbeeld. Toch bestaan er een heleboel goede dupes van jouw lievelingsproducten. Wij zetten een paar prachtige dupes op een rijtje, zodat jij iets van je wishlist kan afstrepen.
Lees meer

28. juni 2016

5x Mannelijke MUA’S!

Geschreven door Geplaatst in Make-up Reacties 0

Wenkies on fleek en highlighter shining bright! Deze mannen weten hoe ze make-up tools moeten gebruiken en slayen dagelijks op Instagram!

Lees meer

Vaak zijn we op zoek naar die ene specifieke kleur lipstick. Maar waar vind je die nou? Van rood tot paars, alle kleuren van de regenboog, LA Splash Cosmetics heeft ze allemaal! Lees hier meer over.

Lees meer

25. mei 2016

Naked palettes van Urban Decay!

Geschreven door Geplaatst in Make-up Reacties 0

Een musthave voor alle make-upgoeroes! In  2010 was de geboorte van het eerste Nakedpalette door moeder Urban Decay. In die tijd was ik zelf nog te jong voor make-up, en de prijzen van de palettes zijn ook niet bepaald kindvriendelijk. Anyways, 6 jaar later zijn we een aantal palettes verder en dus is het tijd voor een up-date!

Lees meer

April is de maand van oranje! En daarom hebben wij voor de finishing touch van jouw outfit de leukste make-up looks op een rijtje gezet.

Lees meer

Een paar jaar geleden lagen er alleen maar glossy producten in de schappen. Toen was lipgloss helemaal in. Tegenwoordig zijn matte producten erg in. Je ziet veel foto’s voorbij komen van matte nagellak. Vind jij matte make-up ook erg mooi, maar heb je geen matte make-up thuis liggen? Door deze tips maak je je glanzende make-up mat. Ook lees je hier hoe je op twee verschillende manieren je glanzende nagellak kan veranderen in matte nagellak.
Lees meer

MAC kerst collectie 2015

Naast alle kou, regen en sneeuw heeft de winter en kerst een hele positieve kant voor alle beauty liefhebbers. Rond kerst komen er namelijk de mooiste limited editions uit van allemaal mooie make-up en verzorgingsmerken. Iets waar wij dames natuurlijk een groot zwak voor hebben. Wij hebben een paar van onze favoriete collecties op een rijtje gezet.
Lees meer