makeup
8. juni 2016

Hoe gebruik je make-upkwasten?

Geschreven door Geplaatst in Make-up Reacties 0

Je ziet het steeds vaker op Instagram of Facebook de mooiste make-uplooks. Bekijk je veel make-up video’s over het aanbrengen van make-up? En ben je benieuwd met welke materialen je make-up het beste kan aanbrengen? Dan kun je hier meer te weten komen over de functie van make-upkwasten. Lees meer

Het is voor veel foundationdragers een herkenbaar probleem en een afknapper voor winkeliers. Foundationvlekken op de verkeerde plekken! Hier lees je wat je wel en niet moet doen bij het herstellen van je kleding.

Lees meer

26. mei 2016

Hoe overleef je een fotoshoot?

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Het ziet er altijd zo leuk en makkelijk uit in de modeblaadjes: poseren voor de camera. Maar dan komt het moment dat je moeder nieuwe familiefoto’s wil laten maken voor aan de muur, of je wordt gevraagd om voor iemand model te staan. In je hoofd zie je jezelf al staan als een boer met kiespijn en wil je het liefst al wegrennen bij de gedachte. Maak je geen zorgen over deze scenario’s, want wij hebben een aantal tips die jou er doorheen slepen!

Lees meer

Heel veel mensen over de hele wereld zijn bijna dagelijks bezig met het delen van hun passie door het onderhouden van een eigen beautyblog. MissLipgloss en Beautygloss zijn voorbeelden van Nederlandse bloggers die succesvol zijn geworden in het vak! Misschien is dit ook wel een droom van jou? Hier lees je alles wat je moet weten over het proces van het worden van een bekende Beauty Blogger!

Lees meer

Wanneer je op Youtube ”make-up tutorial” intikt komen er 6,7 miljoen resultaten tevoorschijn. Lees meer over mijn drie favoriete Youtubers op het gebied van tutorials over haar en ,ake-up!

Lees meer

Snapchat mag niet ontbreken bij de apps op je telefoon. En al helemaal niet sinds het ontstaan van de Snapchat-filters. Deze drie make-upartiesten hebben zich hierdoor laten inspireren. Bekijk in deze blog hoe zij de looks hebben nagemaakt!

Lees meer

20. november 2015

Budget make-up favorieten

Geschreven door Geplaatst in Make-up, Verzorging Reacties 0
Budget makeup favorieten

Goede make-up hoeft helemaal niet altijd duur te zijn want we hebben zo onze high-end en budget favorieten. Iedereen heeft wel zo haar favoriete budget make-up producten die je keer op keer opnieuw koopt als ze op zijn. Wij hebben ook onze favorieten die we graag met jullie delen!

Lees meer