Netflix
11. april 2016

Must see serie: Teen Wolf

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Nu de winter toch nog even blijkt te duren, heb je genoeg tijd en nog eens heerlijk op de bank weg te zakken en naar een goede nieuwe serie te kijken. Toch is soms lastig om een leuke nieuwe serie te kiezen. Daarom hebben wij een must see: Teen Wolf. Lees hier verder waarom je juist deze serie moet kijken.

Lees meer

Reign cast

Midden in de herfst en met de winter in zicht zit je waarschijnlijk toch wat vaker binnen, lekker op de bank met een mok warme thee en een dekentje. Genoeg tijd om allemaal leuke dingen te doen binnenshuis. Een van de leukste dingen is toch wel uren lang kijken  naar een goede serie. Wij hebben daarom  3 nieuwe favoriete series op een rijtje gezet voor jullie.

Lees meer

5 leuke activiteiten voor in de zomer

Voor veel mensen is de zomervakantie nu toch echt begonnen! Daarom heb je in de zomer extra veel tijd om allemaal leuke dingen te doen. Stel een summer bucketlist op en probeer zoveel mogelijk dingen na de zomer af te strepen. Wij bedachten 5 leuke activiteiten voor in de zomer.

Lees meer

19. juni 2015

Favorieten Series op Netflix

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 7
how i met your mother - Barney

Het einde van het schooljaar is inzicht en dat betekent dat je tijd hebt om andere dingen te gaan doen. Soms is er niets fijner dan even heerlijk wegdromen bij een goede serie. Er zijn natuurlijk heel veel leuke series op het internet te vinden maar wij zetten onze 4 favorieten op een rijtje voor jou die op Netflix staat.

Lees meer