Origineel cadeau
bloemenstraat

De feestdagen komen eraan! Dat betekent: cadeautjes ontvangen en vooral ook geven! Ben jij op zoek naar een leuke cadeau voor je vriend, vriendin of familielid, maar is dit nog behoorlijk lastig? Dat begrijpen wij helemaal! Wij gaan proberen je op weg te helpen.

Lees meer

5. februari 2016

De leukste valentijn DIY’s

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 5

Weet jij al wat je aan je vriend geeft met Valentijnsdag? Natuurlijk hoef je niet perse cadeautjes te kopen voor Valentijnsdag, maar het is wel leuk om iets kleins te geven. En het is vooral leuk om iets te geven van wat je zelf hebt gemaakt. Wij hebben 5 leuke DIY’s voor je op een rijtje gezet.
Lees meer

16. december 2015

Kerstcadeaus voor hem

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

De kerst staat al weer bijna voor de deur, het feest dat staat voor lief zijn voor anderen. Natuurlijk ook voor jouw vriend. Toch kan het lastig zijn om een cadeau voor hem te vinden. Heb je hem al zo veel cadeaus gegeven en heb je geen idee wat je hem nu nog moet geven? Wij hebben een paar leuke en originele cadeaus op een rijtje gezet. Daar wordt hij blij van!
Lees meer

origineel verjaardagscadeau

Iedereen heeft er weleens last van. Wat moet je deze verjaardag nou weer voor die ene vriendin kopen die eigenlijk alles al heeft. Weer het voor de hand liggende idee van geld met een leuk kaartje? Klaar met saaie verjaardagscadeautjes, het is tijd voor leuke, originele en grappige ideeën!

Dagje uit

Neem eens een keer een kijkje op VakantieVeilingen.nl dit is een website waar je onder andere op leuke uitstapjes kan bieden. Zo kun je bijvoorbeeld in een Ferrari rijden of skydiven. Zo creëer je dus een origineel verjaardagscadeau wat je misschien ook samen kunt gaan doen. Lees meer