Outfits

De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

Lees meer

7. november 2016

Top 5 beste MTV EMA outfits

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0

De MTV EMA’s van dit jaar zitten er weer op, dit vond dit jaar plaats in Nederland! Op de redcarpet zijn altijd de mooiste en meest creatieve looks te zien, hier zijn een aantal van de beste en leukste ooit!

Lees meer

13. juli 2016

Zo draag je een tuinbroek!

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0

Tuinbroeken vind je of echt een No-Go of je bent er juist weg van! Ben je ´fan´ van de tuinbroek en heb je er zelf een in je kast of aan je kledingrek hangen, dan ben je het misschien met mij eens dat het altijd even zoeken blijft naar een leuk shirtje/topje voor eronder. Dus… Een beetje inspiratie kan geen kwaad! Zo combineer je een tuinbroek…

Lees meer

Coachelle outfits youtubers

Niet alleen de celebs hebben geweldige outfits aan, maar ook onze favoriete YouTubers kun je spotten op Coachella met de meest mooie festivaloutfits. Ben jij benieuwd naar alle outfits van de YouTubers? Wij zetten de beste Coachella-outfits op een rijtje voor jou.
Lees meer

17. april 2016

Celebrity Coachella outfits

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0
Coachella outfits 2016

Alle celebrities lijken aanwezig te zijn op het mega populaire festival genaamd Coachella. Een festival wat plaats vind in  de Coloradowoestijn in Californië. Het festival draait niet alleen om muziek en kunst maar ook om de geweldige festival outfits. Wij zetten de beste Cochella outfits van de celebrities op een rijtje. Niet alleen heel leuk om te zien maar hier kun je ook inspiratie uithalen voor het startende festival seizoen in Nederland.

Lees meer