recept
5. juli 2016

De foodtrend van dit moment: De acia bowl

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 2
acia bowl

Eens in de zoveel tijd ontstaat er weer een nieuwe foodtrend. De acia bowl dook opeens op en blijkt super gezond en lekker te zijn, maar wat is het nou eigenlijk? In dit artikel leggen wij alles uit over acia bowls.

Lees meer

30. juni 2016

3 lekkere en gezonde ontbijtjes

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0
chia pudding

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Om gelijk goed te beginnen, kun je het best een lekker en gezond ontbijt eten. Het lijkt niet altijd makkelijk om gezond te eten, maar wij hebben 3 lekkere en makkelijke recepten die heerlijk zijn voor in de ochtend.
Lees meer

3. april 2016

3x Heerlijke bagels

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 1

Een lekker belegde bagel is perfect als ontbijt of lunch als je het ons vraagt. De ronde broodjes met een gat in het middel zie je steeds meer terug in lunchrooms, maar je kan het ook heel makkelijk zelf klaarmaken. Wij hebben daarom 3x heerlijke ideeën voor bagels die je makkelijk zelf kan maken.
Lees meer

12. maart 2016

3 makkelijke pastagerechten

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 1

Je kent vast wel van die dagen dat je eigenlijk niet zo goed weet wat je moet koken en je hebt er eigenlijk ook helemaal niet zoveel zin in. Toch wil je niet weer een afbakpizza in de oven stoppen. Wij hebben daarom 5 lekkere, maar vooral makkelijke pastagerechten voor jullie op een rijtje gezet. Lees meer

16. september 2015

Recept: Groene sapjes en smoothies

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 2
Groene smoothie

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen bezig met gezonder leven. We zijn ons bewuster geworden wat wel en niet goed is voor ons. Toch is het voor veel mensen moeilijk om genoeg groente en fruit te eten terwijl dat juist zo belangrijk is. Een snelle en gezonde manier om toch genoeg groente en fruit binnen te krijgen, zijn groene sapjes en smoothies. Lees verder voor tips en recepten.

Lees meer

26. juni 2015

Recept – sushi salade zalm

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 6
sushi salade recept

Ben jij helemaal gek op sushi, maar wil je het een keer op een andere manier proberen? Wij hebben een heerlijk recept voor een sushi salade. Maak deze salade voor jezelf als lekkere lunch of maak het voor een feest als originele party snack salade. Lees verder voor het recept.

Lees meer