recepten

Moeite met afvallen en geen zin om niks meer te mogen eten? Hier een paar tips die niet je hele leven hoeven te veranderen, maar je in kleine stapjes helpen om meer grip te krijgen op je gezondheid. De belangrijkste tip is vooral dat je goed naar je lichaam luistert!

Lees meer

29. juni 2016

3 makkelijke en gezonde recepten

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Wie zegt dat gezond eten niet lekker is, heeft het echt helemaal fout! Lekker en gezond gaan tegenwoordig hand in hand! Om dit te bewijzen hebben we 3 lekkere recepten die ook nog eens gezond en makkelijk te bereiden zijn.
Lees meer

13. mei 2016

3x Zomersalade

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0
salade recepten

Hutspot en pompoensoep moeten nu toch echt plaats maken, want summer is coming! Met de zomer in het vooruitzicht kunnen we allemaal wel een paar lekkere recepten gebruiken voor een gezonde salade. Salades zijn een perfecte lunch voor de zomer en zeker omdat er zoveel verschillende variaties zijn! Daarom hebben wij 3 van ons favorites op een rijtje gezet.

Lees meer

11. mei 2016

Gezond ijs, het bestaat!

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Een koel ijsje op een warme zomerdag is voor veel mensen erg verleidelijk. Maar wat je misschien niet weet is dat ijs heel veel calorieën bevat, en dan met name roomijs. Beauty en Gezondheid heeft voor jou de top 3 van de meest gezonde, en de meest ongezonde ijsjes samengesteld en geeft tips over hoe je gemakkelijk gezond ijs kan maken zonder machine!

Lees meer

3. februari 2016

3 makkelijke recepten met Nutella

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 2

Het is een feit: iedereen houdt van Nutella. Maar om Nutella nou alleen maar op je brood te smeren… Het liefst eten wij Nutella de hele dag door. Deze 3 overheerlijke en makkelijke Nutella recepten moet je gewoon proberen. Nutella brownies, Nutella cookies en zelfs Nutella cheesecake. Smakelijk!
Lees meer

31. december 2015

Last minute nieuwjaar hapjes

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Nieuwjaar is bijna zover en misschien geef of heb je wel een heel gezellig feestje met vrienden of familie. Altijd goed om een paar lekkere hapjes in huis te hebben of mee te nemen naar jou feest. Mocht je het helemaal vergeten zijn dan hebben wij een paar super makkelijke last minute nieuwjaar hapjes die ook nog eens heerlijk smaken. Lees verder als je benieuwd bent naar de hapjes.

Lees meer

18. december 2015

Gezonde party snacks

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Tijdens deze feestdagen snoepen we wat af. Een oliebol kan er nog wel bij toch? Of 2.. Een paar drankjes, mag wel toch? Maar om toch nog een beetje in shape te blijven hebben wij een paar gezonde party snacks voor je op een rijtje gezet. Welke party snack lijkt jouw het lekkerst? Lees snel veder.
Lees meer

Champagne hoort er natuurlijk bij bij oud en nieuw, maar eigenlijk is dat wel een beetje saai en standaard. Natuurlijk kan champagne niet ontbreken tijdens de jaarwisseling. Maar om de hele avond champagne te drinken.. Daarom hebben we een paar lekkere recepten voor de lekkerste drankjes voor oud & nieuw.
Lees meer

11. december 2015

Feestelijke desserts voor kerst

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Gezellig met je vrienden, familie of vriend Kerstmis vieren. Het is bijna kerst en dat is een goede reden om lekker te snoepen. En wat is er nou lekkerder dan een dessert. Moet jij een nagerecht maken voor kerst? Deze drie heerlijke kerstrecepten zullen jouw daarbij helpen.
Lees meer

22. november 2015

3x healthy pepernoten

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

Sinterklaas is al een aantal dagen in het land en dat geeft ons een excuus om lekker veel pepernoten te eten. Helaas zijn pepernoten niet zo goed voor je. Daarom hebben wij 3 verschillende pepernoten recepten voor je op een rijtje gezet, die ook nog een gezond zijn. Het enige nadeel is dat je ook van deze pepernoten blijft eten. Smakelijk!
Lees meer