Reizen

Op vakantie met het vliegtuig is altijd spannend maar vooral als het je eerste keer is. Maak je niet al teveel zorgen, op internet staan heel veel dingen die je het gemakkelijker maken. Wij hebben ook een paar belangrijke tips op een rij gezet, zodat je relaxed op vakantie kan gaan met het vliegtuig.

Lees meer

De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

Lees meer

23. juni 2016

Stedentrip-tip: Brussel

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 3
stedentrip brussel

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een stad wat dichterbij huis deze keer: namelijk de hoofdstad van België, Brussel! Deze prachtige stad is perfect voor een wat kortere stedentrip. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.

Lees meer

17. juni 2016

8x adembenemende zwembaden!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Even wegzwijmelen bij een paar bijzonder mooie plekken op aarde!

Lees meer

16. juni 2016

Stedentrip-tip: Barcelona

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
stedentrip barcelona

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een geweldige Spaanse stad die je zeker eens moet bezoeken is Barcelona! Niets is beter dan lekker genieten van de Spaanse temperatuur, cultuur en sangria. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer

5. juni 2016

Voor het eerst alleen vliegen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
Voor het eerst alleen vliegen

Nu je ouder bent, gaat het vast gauw gebeuren: voor het eerst alleen vliegen. Aan de ene kant heel leuk om alles zelf te doen en te regelen, maar het kan natuurlijk ook heel spannend zijn! Kom je wel op tijd, kan je de gate wel vinden en heb je toch echt alles in gepakt in je koffer die eigenlijk al veel te vol zit?! Wij geven een paar tips om jouw eerste keer alleen vliegen te overleven.
Lees meer

26. mei 2016

Tips tegen een jetlag

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

We maken het allemaal wel eens mee: komen we net terug van een heerlijke vakantie, maar dan krijgt je opeens last van een verschrikkelijke jetlag. Nooit leuk natuurlijk en daarom zetten wij de beste tips voor jou op een rijtje om jetlags te voorkomen en leggen uit wat je ertegen kunt doen.
Lees meer

Op vakantie gaan en achteraf ontdekken dat je de helft van de inhoud niet eens hebt aangeraakt… Of nog erger, je had te weinig mee! Beauty en Gezondheid heeft een paar tips voor jouw voorbereiding, zodat dit je niet kan overkomen!

Lees meer

Lees meer over de mooiste plekken die je zeker moet bezoeken in Colombia, als je van plan bent om af te reizen naar het zuiden van Amerika.

Lees meer

travel alone

Reizen, meer van de wereld zien en nieuwe culturen leren kennen, is iets wat veel mensen heel graag doen. Het is een manier om meer te leren over de wereld, maar ook over jezelf. Je begeeft je namelijk helemaal buiten jouw comfort zone. Het is leuk om met een groep vriendinnen op reis te gaan of met je vriend, maar misschien wil je ook wel alleen de wereld ontdekken? Wat zijn de voor- en nadelen?
Lees meer