Reizen
23. juni 2016

Stedentrip-tip: Brussel

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 3
stedentrip brussel

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een stad wat dichterbij huis deze keer: namelijk de hoofdstad van België, Brussel! Deze prachtige stad is perfect voor een wat kortere stedentrip. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.

Lees meer

17. juni 2016

8x adembenemende zwembaden!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
tumblr_o5ow4lz1oB1uagnzlo1_1280

Even wegzwijmelen bij een paar bijzonder mooie plekken op aarde!

Lees meer

16. juni 2016

Stedentrip-tip: Barcelona

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
stedentrip barcelona

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een geweldige Spaanse stad die je zeker eens moet bezoeken is Barcelona! Niets is beter dan lekker genieten van de Spaanse temperatuur, cultuur en sangria. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer

5. juni 2016

Voor het eerst alleen vliegen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
Voor het eerst alleen vliegen

Nu je ouder bent, gaat het vast gauw gebeuren: voor het eerst alleen vliegen. Aan de ene kant heel leuk om alles zelf te doen en te regelen, maar het kan natuurlijk ook heel spannend zijn! Kom je wel op tijd, kan je de gate wel vinden en heb je toch echt alles in gepakt in je koffer die eigenlijk al veel te vol zit?! Wij geven een paar tips om jouw eerste keer alleen vliegen te overleven.
Lees meer

26. mei 2016

Tips tegen een jetlag

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
above-adventure-air-airplane-Favim.com-3983764

We maken het allemaal wel eens mee: komen we net terug van een heerlijke vakantie, maar dan krijgt je opeens last van een verschrikkelijke jetlag. Nooit leuk natuurlijk en daarom zetten wij de beste tips voor jou op een rijtje om jetlags te voorkomen en leggen uit wat je ertegen kunt doen.
Lees meer

tumblr_o6wqdns6Lm1ssfr3so1_1280

Op vakantie gaan en achteraf ontdekken dat je de helft van de inhoud niet eens hebt aangeraakt… Of nog erger, je had te weinig mee! Beauty en Gezondheid heeft een paar tips voor jouw voorbereiding, zodat dit je niet kan overkomen!

Lees meer

tumblr_o68zonIbd11tidbmoo1_1280

Lees meer over de mooiste plekken die je zeker moet bezoeken in Colombia, als je van plan bent om af te reizen naar het zuiden van Amerika.

Lees meer

travel alone

Reizen, meer van de wereld zien en nieuwe culturen leren kennen, is iets wat veel mensen heel graag doen. Het is een manier om meer te leren over de wereld, maar ook over jezelf. Je begeeft je namelijk helemaal buiten jouw comfort zone. Het is leuk om met een groep vriendinnen op reis te gaan of met je vriend, maar misschien wil je ook wel alleen de wereld ontdekken? Wat zijn de voor- en nadelen?
Lees meer

21. mei 2015

Stedentrip tip: Londen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 7
London Eye

Heb je zin om er eens lekker tussen uit te gaan? Wij hebben een stedentrip tip: Londen. Londen is echt een plaats waar je in een compleet ander land en cultuur zit maar alsnog vrij dicht bij huis want veel mensen realiseren niet hoe dicht bij Londen eigenlijk is. Lees verder voor onze tips over een stedentrip Londen.
Lees meer

10. maart 2015

I want a ticket to anywhere

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
reizen

Rondreizen, een stedentrip of op de camping. Reizen is iets wat we allemaal moeten doen en de meesten van ons al doen. Het is heel gezond om op die manier je brein bezig te houden. Ben je bijvoorbeeld net gescheiden of kom je uit een depressie? Zorg er dan voor dat je vooral niet stil blijft staan bij je verdriet en sta altijd open voor nieuwe avonturen. Het maakt niet uit of het leuk is of niet, iedere ervaring helpt je aan een stukje vernieuwde kennis.
Lees meer