Stedentrip
12. augustus 2016

Stedentriptip: Florence

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0
florence

Je kunt nooit genoeg stedentrips maken, want in elke stad zijn er weer nieuwe dingen te ontdekken. Heb je deze vakantie nog even tijd of ben je alvast aan het plannen voor de volgende vakantie? Dan hebben wij een stedentripaanrader, namelijk Florence. Een prachtige Italiaanse stad waar genoeg te zien en te doen is.
Lees meer

10. augustus 2016

Stedentriptip: Rome

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0

Het is weer tijd voor een nieuwe stedentriptip, want de zomervakantie is nog niet voorbij! Misschien besluit je spontaan om alsnog op vakantie te gaan en een leuke stad te bezoeken. Rome is een perfecte stad voor een stedentrip. Er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken. Wij delen graag onze aanraders.
Lees meer

23. juni 2016

Stedentrip-tip: Brussel

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 3
stedentrip brussel

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een stad wat dichterbij huis deze keer: namelijk de hoofdstad van België, Brussel! Deze prachtige stad is perfect voor een wat kortere stedentrip. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.

Lees meer

16. juni 2016

Stedentrip-tip: Barcelona

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
stedentrip barcelona

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een geweldige Spaanse stad die je zeker eens moet bezoeken is Barcelona! Niets is beter dan lekker genieten van de Spaanse temperatuur, cultuur en sangria. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer

4. juni 2016

Hotspots in Antwerpen – deel 3

Geschreven door Geplaatst in Food, Lifestyle Reacties 0
Hotspots in antwerpen

Antwerpen is de perfecte stad om een dagje of weekend te bezoeken, je kan er niet alleen geweldig shoppen en cultuur snuiven, maar lekker eten in deze stad is ook een hele leuke activiteit! In deel 3 delen wij weer nieuwe hotspots die je zeker wil bezoeken!

Lees meer

27. mei 2016

Hotspots in Antwerpen – deel 2

Geschreven door Geplaatst in Food, Lifestyle Reacties 1
Antwerpen centraal station

Antwerpen is de perfecte stad om een dagje of weekend te bezoeken, je kan er niet alleen geweldig shoppen en cultuur snuiven, maar lekker eten in deze stad is ook een hele leuke activiteit! Al eerder kwam er een artikel online met de eerste hotspots, maar ondertussen heb ik er weer meer ontdekt en die moeten gedeeld worden!
Lees meer

10. september 2015

Stedentrip tip: Kopenhagen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 1
Kopenhagen haven

Voor mij is een perfecte vakantie het maken van een leuke stedentrip naar een grote stad. Niets is zo leuk als het bezoeken van een onbekende stad. Lekker rondlopen, van de cultuur genieten en op terrasjes zitten met een lekker drankje. Een stad die mijn hart heeft veroverd is Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. Lees verder voor handige tips over wat er te doen is in Kopenhagen.

Lees meer

21. mei 2015

Stedentrip tip: Londen

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 7
London Eye

Heb je zin om er eens lekker tussen uit te gaan? Wij hebben een stedentrip tip: Londen. Londen is echt een plaats waar je in een compleet ander land en cultuur zit maar alsnog vrij dicht bij huis want veel mensen realiseren niet hoe dicht bij Londen eigenlijk is. Lees verder voor onze tips over een stedentrip Londen.
Lees meer

Parijs stedentrip eiffeltoren

Nog maar een paar maanden en dan begint de zomervakantie voor de meeste mensen: echt iets om naar uit te kijken! Ben je een persoon die op zoek gaat naar cultuurschatten, sportieve bergwandelingen wil maken of de hele vakantie wil feesten? Wij hebben vijf verschillende vakanties op een rijtje gezet met vijf bestemmingen. Lees verder voor onze aanraders.
Lees meer

24. maart 2015

Stedentrip tip: Valencia

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
Valencia

Met het drukke leven van nu hebben veel mensen geen tijd meer om bijvoorbeeld 3 weken lang op vakantie te gaan. Een perfecte oplossing kan dan zijn om zo nu en dan een stedentripje te maken. We kennen waarschijnlijk allemaal wel de standaard bestemmingen zoals Londen, Parijs of Berlijn, maar wil je nou naar iets minder bekends maar vooral origineels, dan is het Spaanse Valencia misschien een leuke keuze! Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en ligt aan de oostkust. De stad is de geboorteplaats van de Paella, een bekend Spaans gerecht.
Lees meer