Tattoo
24. februari 2017

De 15 mooiste underboob tattoos

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Tattoos zijn altijd al populair geweest, maar lijken de laatste tijd nog populairder geworden. Je ziet zoveel mooie designs en plekken voorbijkomen. Een van die plekken is de underboob, een mooie en elegante plek. Daarom laten wij de 15 mooiste underboob tattoos zien.

Lees meer

6. augustus 2016

15x prachtige mini-tattoos

Geschreven door Geplaatst in Body Reacties 0
small tattoo

Tattoos zijn de laatste tijd hotter dan ooit en stiekem denken we er allemaal over om er een te laten zetten. We willen natuurlijk niet gelijk beginnen met een complete sleeve, maar het liefst met een kleine subtiele tattoo. Voor wat inspiratie zetten wij 15 prachtige mini-tattoos op een rijtje.
Lees meer

21. mei 2016

Henna tattoo

Geschreven door Geplaatst in Body Reacties 0

Ben jij creatief en wil je zelf je eigen henna tattoo laten zetten, maar weet je niet waar je het kan halen, welke figuren je kan maken of wil jij gewoon meer weten over henna? Dan hebben wij hier de juiste informatie voor jou! Lees meer

tattoo inspiratie

Ben jij al heel lang van plan om een tattoo te nemen, maar weet je nog steeds niet wat? Of heb je wel een idee in je hoofd, maar wil je eerst een goed voorbeeld vinden? Het is altijd fijn om wat inspiratie op te doen en tattoos zijn natuurlijk ook gewoon heel mooi om te zien! Daarom zetten wij onze favoriete Instagramaccounts op een rijtje waar jij inspiratie vandaan kan halen.

Lees meer

8. december 2015

Je eerste tattoo laten zetten

Geschreven door Geplaatst in Body Reacties 0
je eerste tattoo nemen

Het nemen van een tattoo is niet zomaar een beslissing die je binnen een dag neemt. Het is iets waar je lang over na moet denken en niet overhaast moet doen. Een tattoo blijft namelijk de rest van je leven op je lichaam staan. Je bent misschien nu helemaal fan van Hello Kitty, maar over 10 jaar kan dat opeens helemaal overgaan en blijf jij zitten met een grote Hello Kitty tattoo op je arm. We hebben een paar tips op een rijtje gezet voor het nemen van je eerste tattoo.

Lees meer