tips
19. januari 2017

Beauty Hacks

Geschreven door Geplaatst in Haircare, Skincare, Verzorging Reacties 0

Iedereen wil er natuurlijk altijd goed verzorgd uitzien en van top tot teen stralen. In deze blog deel ik een aantal beauty hacks die hierbij kunnen helpen!

Lees meer

Het is leuk om te hebben, gaatjes in je oren. Maar het is wel iets waar je goed over na moet denken! In deze blog deel ik mijn ervaring en wat tips.

Lees meer

9. juli 2016

Tips bij het zoeken van een stage

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
stage zoeken

Veel van jullie zitten waarschijnlijk op een opleiding waarvoor je een stage moet lopen om ervaring op te doen. Soms kan het best lastig zijn om een plek te vinden die je leuk vindt en waar je ook nog eens iets gaat leren. Wij hebben daarom een paar tips voor het vinden van een goede stage.
Lees meer

23. juni 2016

Stedentrip-tip: Brussel

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 3
stedentrip brussel

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een stad wat dichterbij huis deze keer: namelijk de hoofdstad van België, Brussel! Deze prachtige stad is perfect voor een wat kortere stedentrip. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.

Lees meer

16. juni 2016

Stedentrip-tip: Barcelona

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0
stedentrip barcelona

Wij vinden het weer tijd voor een stedentrip-tip nu de zomervakantie er weer aan zit te komen. Een geweldige Spaanse stad die je zeker eens moet bezoeken is Barcelona! Niets is beter dan lekker genieten van de Spaanse temperatuur, cultuur en sangria. Ontdek onze ultieme tips voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer

Het is voor veel foundationdragers een herkenbaar probleem en een afknapper voor winkeliers. Foundationvlekken op de verkeerde plekken! Hier lees je wat je wel en niet moet doen bij het herstellen van je kleding.

Lees meer

27. mei 2016

Voor het eerst op kamers

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Een grote stap die iedereen uiteindelijk gaat meemaken is het feit dat je ooit op kamers gaat. Een spannende tijd waar jij je vrijheid gaat ontdekken, maar ook leert om te gaan met alle verantwoordelijkheden die je eerst niet had. Er komt een heleboel bij kijken en daarom geven we jullie graag een paar tips voor als je voor het eerst op kamers gaat.

Lees meer

26. mei 2016

Tips tegen een jetlag

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

We maken het allemaal wel eens mee: komen we net terug van een heerlijke vakantie, maar dan krijgt je opeens last van een verschrikkelijke jetlag. Nooit leuk natuurlijk en daarom zetten wij de beste tips voor jou op een rijtje om jetlags te voorkomen en leggen uit wat je ertegen kunt doen.
Lees meer

26. mei 2016

Hoe overleef je een fotoshoot?

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Het ziet er altijd zo leuk en makkelijk uit in de modeblaadjes: poseren voor de camera. Maar dan komt het moment dat je moeder nieuwe familiefoto’s wil laten maken voor aan de muur, of je wordt gevraagd om voor iemand model te staan. In je hoofd zie je jezelf al staan als een boer met kiespijn en wil je het liefst al wegrennen bij de gedachte. Maak je geen zorgen over deze scenario’s, want wij hebben een aantal tips die jou er doorheen slepen!

Lees meer

Verslaafd aan Instagram, scroll ik vaak door mijn tijdlijn en beland ik op Instagramaccounts die mij interesseren en inspireren. Wat mij het meeste aanspreekt zijn natuurlijk de foto’s, maar ook de manier waarop deze worden gepresenteerd door middel van de Instagramterm ”Feed”. Je feed is het totaaloverzicht van je pagina en de samenhang van al je foto’s. Een goed uitziende en creatieve Feed is aantrekkelijk en leuk om te maken! Maar ook daar gaat tijd in zitten, daarom hebben wij een aantal tips die je helpen bij het creëren van jouw perfecte Instagram Feed.

Lees meer