travel

Op vakantie met het vliegtuig is altijd spannend maar vooral als het je eerste keer is. Maak je niet al teveel zorgen, op internet staan heel veel dingen die je het gemakkelijker maken. Wij hebben ook een paar belangrijke tips op een rij gezet, zodat je relaxed op vakantie kan gaan met het vliegtuig.

Lees meer

8. november 2016

Een trip naar Los Angeles

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0

Wie wil het nou niet: een vakantie naar het zonnige Los Angeles in de staat Californië. In deze blog zet ik een aantal van de beste bezienswaardigheden op een rijtje!

Lees meer

12. augustus 2016

Stedentriptip: Florence

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0
florence

Je kunt nooit genoeg stedentrips maken, want in elke stad zijn er weer nieuwe dingen te ontdekken. Heb je deze vakantie nog even tijd of ben je alvast aan het plannen voor de volgende vakantie? Dan hebben wij een stedentripaanrader, namelijk Florence. Een prachtige Italiaanse stad waar genoeg te zien en te doen is.
Lees meer

travel alone

Reizen, meer van de wereld zien en nieuwe culturen leren kennen, is iets wat veel mensen heel graag doen. Het is een manier om meer te leren over de wereld, maar ook over jezelf. Je begeeft je namelijk helemaal buiten jouw comfort zone. Het is leuk om met een groep vriendinnen op reis te gaan of met je vriend, maar misschien wil je ook wel alleen de wereld ontdekken? Wat zijn de voor- en nadelen?
Lees meer