Trend
23. januari 2017

De interieurtrends van 2017

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

2017 is begonnen en dat betekent ook nieuwe trends om te volgen! Daarom zet ik vandaag de interieur trends van 2017 op een rijtje, want we houden er allemaal van om ons huis leuk in te richten en er echt iets eigens van te maken.

Lees meer

25. oktober 2016

Hot or not: Choker

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0

Ineens was daar de chokertrend! De een vindt die kleine kettinkjes om je nek helemaal geweldig en de ander vindt het echt verschrikkelijk. Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden en daarom hebben wij een paar voorbeelden om te bekijken en inspiratie op te doen. Wij zijn fan!
Lees meer

kendall jenner silky dress

Aan het begin van elk seizoen wordt al snel duidelijk welke kleuren, materialen en ontwerpen er in de mode gaan komen. Maar zo nu en dan duiken er opeens modetrends op die niemand echt had zien aankomen. Vaak denk je in het begin ‘Wat is dit nou weer?!’, maar uiteindelijk betrap jij jezelf erop dat je het stiekem best leuk vindt. Ontdek de trend en beoordeel zelf.
Lees meer

23. november 2015

Gekke nieuwe trend: Glitterpoes

Geschreven door Geplaatst in Body Reacties 0
vajazzling - glitter poes

We zien akkemaal maandelijks weleens gekke trends voorbij komen, waarbij we echt denken “Waarom?!”. Het is weer zover, er is een gekke nieuwe trend die we graag even met jullie willen delen. Glitterpoes, ja je leest het goed, “glitterpoes” is de naam van de nieuwe trend. Lees verder om erachter te komen wat dit nou precies is.

Lees meer