trends
Romee Strijd

Modellen zie je in allerlei aparte outfits on the catwalk en bij fotoshoots, maar wat hebben we nou in het dagelijks leven aan? De streetstyle van veel modellen is echt geweldig. Om inspiratie op te doen, hebben we een nieuwe serie bedacht namelijk: streetstyle favorites. We beginnen met niemand minder dan een model van eigen bodem, namelijk de bloedmooie Romee Strijd.
Lees meer

14. september 2016

De haartrends van dit najaar!

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
haartrends najaar 2016

We zeggen helaas gedag tegen de zomer, want het najaar is nu toch echt begonnen. We halen de sjaals weer uit de kast en we bestellen allemaal een pumpkin spice latte. Dat doen we natuurlijk niet zonder nieuw kapsel, want bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Ontdek de haartrends van dit najaar!
Lees meer

13. juli 2016

Zo draag je een tuinbroek!

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 0
13566918_1122374047835966_4331680668048154894_n

Tuinbroeken vind je of echt een No-Go of je bent er juist weg van! Ben je ´fan´ van de tuinbroek en heb je er zelf een in je kast of aan je kledingrek hangen, dan ben je het misschien met mij eens dat het altijd even zoeken blijft naar een leuk shirtje/topje voor eronder. Dus… Een beetje inspiratie kan geen kwaad! Zo combineer je een tuinbroek…

Lees meer

8. juli 2016

Trend: celebs met pony’s

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0
hailey baldwin

Sinds het afgelopen jaar worden steeds meer celebs gespot met een pony. Sommige zijn fake en andere zijn echt. Is deze trend een echte Yay or Nay? Oordeel zelf, want wij hebben alle celebs op een rijtje gezet.

Lees meer

Kim kardashian

Wij meiden houden ons soms wel dagelijks bezig met alles wat met fashion, make-up en andere trends heeft te maken. Het volgen van de laatste fashion trends is natuurlijk heel leuk. Je doet nieuwe inspiratie op en kan zo die trends verwerken in het eigen outfits en ze helemaal eigen maken. Wij hebben daarom de fashion trends van dit moment op een rijtje gezet.

Lees meer

interieur inspiratie

onze kamers inrichten en nieuwe interieur accessoires kopen is iets waar wij meiden allemaal van houden. Zo nu en dan moeten we natuurlijk nieuwe inspiratie op doen om alles weer helemaal her in te richten. wij hebben daarom onze favoriete  interieur Instagram op een rijtje gezet die allemaal van vrouwen zijn waarvan interieur een grote passie is.

Lees meer

27. januari 2016

De interieurtrends van 2016

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 2
Interieurtrends 2016

Je huis of kamer inrichten is altijd heel erg leuk. Je kan het namelijk helemaal maken en stylen zoals jij dat wilt. We halen overal interieur inspiratie vandaan, maar wat zijn nou de interieurtrends van 2016? Wij hebben een paar trends voor jou op een rijtje gezet, zodat jij nog meer inspiratie kan opdoen dit jaar.

Lees meer

klassiek rood

2016 is begonnen en daarbij komen ook weer een heleboel nieuwe trends. Niet alleen op het gebied van fashion, maar ook nagellak trends kunnen niet achter blijven. Hier kan je nieuwe inspiratie op doen voor als je weer naar je maandelijkse afspraak gaat om je nagels bij te werken. We zetten de grootste trend voor jou op een rijtje.

Lees meer

18. september 2015

Herfst mode trends 2015

Geschreven door Geplaatst in Fashion Reacties 1
bomber jacket modetrends herfst 2015

Berg je bikini’s, korte broekjes en zomerjurkjes maar op want het is tijd voor het nieuwe seizoen. De herfst komt er weer aan. Een nieuw seizoen betekent nieuwe mode trends. Ben jij benieuwd wat de nieuwe mode trends zijn voor de herfst van 2015? Wij hebben de meest opvallende trends op een rijtje gezet.

Lees meer