vakantie

De zomer komt er weer aan (eindelijk!) en dus is het weer tijd voor een bikini of badpak. Heb je nog een bikini liggen, maar wil je toch met de trends mee en twijfel je nog een beetje over welke bikini jij moet kiezen? Wij hebben de nieuwste trends in bikini’s en badpakken voor jou op een rij gezet.

Lees meer

26. februari 2017

Top 5 vakantiebestemmingen!

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0

Dit is de top 5 vakantiebestemmingen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

Lees meer

Londen is een supermooie stad, en al helemaal rond de kersttijd! In deze blog deel ik een paar dingen die je gezien moet hebben als je met kerst naar Londen gaat.

Lees meer

8. november 2016

Een trip naar Los Angeles

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0

Wie wil het nou niet: een vakantie naar het zonnige Los Angeles in de staat Californië. In deze blog zet ik een aantal van de beste bezienswaardigheden op een rijtje!

Lees meer

17. oktober 2016

Een trip naar New York City

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0

Bijna iedereen droomt er wel van, een vakantie naar de Big Apple. Er is van alles te doen in deze grote stad, van shoppen tot aan de mooiste dingen bekijken die de stad te bieden heeft. Wij zetten de leukste dingen die er te doen zijn voor jou op een rijtje!

Lees meer

8. augustus 2016

Ik ga op vakantie en neem mee…

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 0

Waarschijnlijk hebben we allemaal nu wel een vakantie geboekt en is het aftellen totdat je eindelijk in de auto of het vliegtuig kan stappen om aan je welverdiende vakantie te beginnen! Toch komt er vaak op het laatste moment wat stress bij kijken, want wat moet je nou allemaal inpakken en hoe neem je dit nou het meeste mee. Wij geven graag een paar tips om zorgeloos je vakantie in te gaan.
Lees meer

20. juli 2016

Bucketlistbestemming: Malta

Geschreven door Geplaatst in Travel Reacties 2
malta

We hebben eindelijk vakantie, dus hoog tijd om jouw droomvakantie te plannen toch? Een echte bucketlistbestemming is het prachtige eiland Malta. Een opkomende vakantiebestemming en wij leggen je graag uit waarom, want er is daar genoeg te doen en te zien. Lees verder voor de beste tips voor een onvergetelijke vakantie op Malta.
Lees meer

25. juni 2016

Weg met vliegangst!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 1

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen ervaren dat er een ‘reden’ is voor vliegangst, een reden als claustrofobie of de angst voor controleverlies. Wat de reden voor vliegangst ook is, het is in ieder geval heel erg vervelend als je er mee te maken hebt. Daarom hebben wij wat tips die je helpen bij het overwinnen van je angsten!

Lees meer

17. juni 2016

8x adembenemende zwembaden!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Even wegzwijmelen bij een paar bijzonder mooie plekken op aarde!

Lees meer

Op vakantie gaan en achteraf ontdekken dat je de helft van de inhoud niet eens hebt aangeraakt… Of nog erger, je had te weinig mee! Beauty en Gezondheid heeft een paar tips voor jouw voorbereiding, zodat dit je niet kan overkomen!

Lees meer