vlechten
4. juli 2016

Cornrows!

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 0

Ook in 2016 staan Tumblr en Instagram er nog vol mee, foto’s van meiden die hun fleeky make-up combineren met strakke naar achter gevlochten haren, ook wel cornrows genoemd. En nou ziet het er misschien niet uit als een moeilijke haarstijl, je moet toch even de slag te pakken krijgen. Dus! Beauty en Gezondheid legt je uit hoe je te werk gaat, waar je cornrows kan laten zetten en hoe je ze mooi houdt!

Lees meer

3. mei 2016

Alles over Box Braids!

Geschreven door Geplaatst in Haircare Reacties 1

Nepvlechten zijn al jaren een grote trend, vooral bij meiden met ”blackhair”. De vlechten zijn er in alle lengtes en kleuren. In dit artikel vertel ik je alles over mijn ervaring met Box Braids en hoe je ze kan stylen!

Lees meer

Taylor Hill

Zit jouw haar altijd hetzelfde tijdens het uitgaan? Vind je het maar een saai kapsel en zou je een keer iets nieuws willen uitproberen? Dan hebben wij een paar makkelijke en leuke kapsels die jou misschien zou kunnen staan! Lees meer

Tijdens de feestdagen heb je het vaak druk en dus ook weinig tijd om je haar te doen. Maar wil je toch wat anders met je haar doen, omdat het speciale dagen zijn? Gelukkig hebben wij vijf super mooie kapsels voor je op een rijtje gezet. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook makkelijk om te maken.
Lees meer