youtube

We kennen ze vast allemaal, de YouTube-tweeling Niki en Gabi. Ze hebben samen een YouTube-kanaal met meer dan 4,8 miljoen abonnees. Dat ze tweeling zijn betekend niet dat ze ook de zelfde stijl hebben. Hun stijlen zijn namelijk compleet anders. De een heel stoer en dat ander heel girly. In het eerste deel zie je Gabi’s streetstyle.
Lees meer

We kennen ze vast allemaal, de YouTube-tweeling Niki en Gabi. Ze hebben samen een YouTube-kanaal met meer dan 4,8 miljoen abonnees. Dat ze tweeling zijn betekent niet dat ze ook dezelfde stijl hebben. Hun stijlen zijn namelijk compleet verschillend. De een is heel stoer en dat ander heel girly. In het eerste deel zie je Gabi’s streetstyle.

Lees meer

Sommige kennen haar misschien van YouTube, daar is ze namelijk bekend mee geworden. De laatste tijd is ze heel erg aan het groeien als model. Ze heeft duidelijk gevoel voor smaak en durft dat ook echt te laten zien in haar outfits.
Lees meer

19. juni 2016

De 5 leukste coverartiesten van 2016!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 0

Covers zijn mega populair. En Youtube staat er vol mee. Het begint natuurlijk allemaal in de huiskamer, maar wanneer je eenmaal ontdekt bent kan je van je passie voor zingen een professionele carrière maken. Misschien ben je de volgende 5 artiesten al een keer tegengekomen in je tijdlijn van Facebook. En anders vind je hier hun beste en meest bekende covers!
Lees meer

Wanneer je op Youtube ”make-up tutorial” intikt komen er 6,7 miljoen resultaten tevoorschijn. Lees meer over mijn drie favoriete Youtubers op het gebied van tutorials over haar en ,ake-up!

Lees meer

Snapchat mag niet ontbreken bij de apps op je telefoon. En al helemaal niet sinds het ontstaan van de Snapchat-filters. Deze drie make-upartiesten hebben zich hierdoor laten inspireren. Bekijk in deze blog hoe zij de looks hebben nagemaakt!

Lees meer

Coachelle outfits youtubers

Niet alleen de celebs hebben geweldige outfits aan, maar ook onze favoriete YouTubers kun je spotten op Coachella met de meest mooie festivaloutfits. Ben jij benieuwd naar alle outfits van de YouTubers? Wij zetten de beste Coachella-outfits op een rijtje voor jou.
Lees meer

28. januari 2016

Favoriete Nederlandse vloggers

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 2

Vloggen is niet meer weg te denken uit de YouTube wereld. Vloggen is een video blog waarbij je vaak je dagelijks leven filmt. Er zijn heel veel vloggers op YouTube te vinden en daarom zetten wij onze favoriete Nederlandse vloggers op een rijtje.

Lees meer

leukste holiday inspiration video's op YouTube

De kerstvakantie begint bijna en wat is er dan leuker om wat inspiratie op te doen voor de kerstdagen en de rest van de vakantie. Wij hebben 8 YouTube video’s gevonden die wij wel heel toepasselijk vinden. Vol met inspiratie voor decoratie, lekkernijen, outfit ideeën en cadeauideeën.

Lees meer