zomer

Moeite met afvallen en geen zin om niks meer te mogen eten? Hier een paar tips die niet je hele leven hoeven te veranderen, maar je in kleine stapjes helpen om meer grip te krijgen op je gezondheid. De belangrijkste tip is vooral dat je goed naar je lichaam luistert!

Lees meer

12. juni 2016

Wat meloen met je kan doen!

Geschreven door Geplaatst in Food Reacties 0

De meloenenmaanden zijn van start gegaan! En dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van dit heerlijke fruit… Of nee, deze groente! Om te beginnen een leuk feitje, meloen is namelijk familie van de komkommer en dat maakt meloen eigenlijk een groentesoort. Wat het ook is, groente en fruit staan beiden bekend als voedselcategorieën met gezonde producten. Maar hoe kan een meloen die voor 95% uit water bestaat nou je leven beteren? Wij geven je met plezier 5 redenen die je zullen overtuigen!

Lees meer

25. mei 2016

5 topterrassen in Nederland!

Geschreven door Geplaatst in Lifestyle Reacties 1

In ons kikkerlandje is het niet vanzelfsprekend warm en als het dat wel is, kan het binnen 24 uur heftig omslaan. Maar wanneer we eens een mooi zonnige dag meemaken, dan genieten we daar ook volop van en stromen de terrassen vol op veel plekken in Nederland. Even zitten en bijkomen van het wandelen, met een koel drankje en hapje erbij is altijd fijn! Maar waar doe je dit nou het beste? Lees hier meer over 5 leuke terrassen waar je een keer een drankje moet gaan doen!

Lees meer

Het lijkt er misschien nog niet op, maar trust me: de zomer komt eraan! Lees meer over de drie leukste latin-, hiphop- en R&B-festivals in Nederland.

Lees meer

Make-up producten die onmisbaar zijn voor in de zomer

De zomer is nu toch echt officieel begonnen. Tijd voor zonnen, barbecuen en tot laat op een terrasje zitten. Omdat je waarschijnlijk veel gaat zwemmen en soms ook zweet in de zomer, dragen de meeste mensen toch liever wat minder of andere make-up. Om die rede zetten wij 6 make-up producten op een rijtje die onmisbaar zijn voor de zomermaanden.

Lees meer